05.04.2007, 19:47:26
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de iosif
Cred ca nicio boala nu poate fi tratata decat atunci cand este indentificata, recunoscuta. Si masturbarea, ca oricare alte pacate, este o boala. Orice boala ne face sa suferim. E important sa stim in ce masura ne face acest pacat sa suferim? Consecintele poti fi felurite, manifestari diferite. La unii aceste manifestari sunt extreme, la altii mai putin accentuate!
Trebuie plecat de la convingerea ca trupul nostru are si miscari naturale si ca polutiile, de exemplu, sunt si manifestari firesti, nu se intampla doar pe fondul unor vise erotice,etc. Insa o minte cu adevarat curata, va sti sa isi struneaasca si trupul.
E insa nevoie de rugaciune sincera si directa, cu cuvintele noastre si sa Ii spunem lui Dumnezeu exact ce ne doare, sa ii spunem ca exista prapastie intre voia noastra si voia Lui si sa-L rugam sa ne ajute sa o depasim! Asta e valabil si pentru acest pacat!
|
Dr nu este o boala biologica, ci doar sufleteasca. Insa multa masturbare poate duce in timp la anumite boli. Cred, nu stiu...
|