In sfarsit...autocritica si introspectie! Se vede si barna din ochiul propriu....Bravo, putini au curajul....
Citat:
În prealabil postat de voxdei55
Am intrat pe acest forum crestin din curiozitate si cu amaraciune va spun ca m-am lasat antrenat in discutii sterile care mi-au provocat dupa aia multa suferinta.Iarta-ma draga Jenica daca te-am dezamagit cu maniera in care mi-am exprimat anumite opinii.M-am lasat antrenat sub impulsul unor provocari de multe ori in privat si sub influenta unor stari de moment m-am comportat intr-un mod care nu ma caracterizeaza.As vrea sa spun si altor forumisti ca maniera in care faci o dojana cuiva e decisiva..nu rezolvi nimic cu batutul cu pumnul in masa.As zice ca diavolul lucreaza mult pe acest forum.Ne-ar trebui mai multa dragoste si respect pentru opiniile fiecaruia.Acest forum nu va naste sfinti..dar va da prilej de meditatie acolo unde exista un graunte de credinta.Sa raspundem cu dragoste la provocari,..eu stiu ca Iisus asa a facut si sa evitam a raspunde la intrebari puse tendentios sau ironic.Eu imi promit mie ca nu voi mai fi pacalit si sper ca Dumezeu sa ne lumineze mintile la toti.
|