Citat:
În prealabil postat de The_Fallen
In concluzie cantecul reprezinta revolta unui om impotriva lui Dumnezeu, revolta pe care am simtit-o si noi cand am fost loviti de nenorociri si de nedreptati, iar scopul lui nu este sa disemineze credinta in diavol si respingerea crestinismului.
Multumesc!
|
E interesant acest punct de vedere al unora:cand este sa ne arogam niste calitati,acelea sunt doar ale noastre,Dumnezeu nu are nici un merit,cand este,insa sa fim revoltati de "nenorociri si nedreptati" acelea clar de la Dumnezeu se trag,un Dumnezeu nedrept care nu vede cat de iubitori,cinstiti,lipsiti de lacomie,inocenti suntem,dragii de noi si ne pedepseste ca nu are ce face pe acolo prin ceruri si si-a gasit obiect de amuzament din bietii muritori!
Hai ca deja devenim ridicoli...iarta-ma!
Crezi ca versurile de la Metallica sunt neaparat un etalon?
Apreciez muzica rock,am fost rockeritza inraita pot spune si am frecventat aceasta lume ani de zile.
In ea am intalnit oameni inteligenti,cu personalitate,insa,din anumite puncte de vedere,sa am iertare...cam limitati.Nu spun de toti ca sunt asa,am avut si foarte multe surprize placute.
Egoul exacerbat si limitarea la doar anumite unghiuri prin care vezi viata,din punctul meu de vedere nu sunt atributele unei persoane realmente open-minded.