Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuit
Ți-am dat numele Părintelui Ortodox Eusebius Stephanou care este doar unul dintre cei care au crezut ca vorbirea în limbi din zilele noastre e de la Dumnezeu. El nu a fost excomunicat, caterisit de Biserica Ortodoxa. Dimpotrivă lucrarea lui a fost sustinută si moral si financiar de o parte a episcopilor ortodocși greci. La moartea lui, Părintele Eusebius a fost elogiat ca preot ortodox și profesor la Seminarul Ortodox Sfânta Cruce. E numai un exemplu. Ar fi suficient.
Nu am apucat să discutăm dacă darul e de la Dumnezeu sau de la satana.
Am vrut să-ți prezint mai întâi că nu doar penticostalii și vrăjitorii vorbesc în alte limbi ci și credincioși din alte confesiuni creștine
|
Firește, vorbirea în limbi este comună mai ales practicilor păgâne șamanice, pre-creștine, iar faptul că s-a manifestat și la alți indivizi decât la penticostali arată clar faptul că este un proces psihic auto-indus și nu e de origine divină.
Exemple de călugări demonizați care grăiau în limbi și credeau că vorbesc de la Dumnezeu există și în Paterice, și aceștia nu au fost excomunicați sau anatemizați decât dacă stăruiau în demonismul lor și nu renunțau la această practică.
Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuit
Penticostalii reprezinta doar 20% din vorbitorii în alte limbi
|
Domnnule, dumitale ți-e rușine cu ceea ce se întâmplă în secta la care probabil ai fost crescut? De unde ai scos-o pe asta?
TRĂSĂTURILE DEFINITORII ALE EREZIILOR PENTICOSTALE ȘI CHARISMATICE SUNT PRACTICA VORBIRII ÎN LIMBI ȘI CREDINȚA ÎN RĂPIREA BISERICII!!
Asta ți-o spune orice eretic penticostal care își cunoaște secta (mă rog, cu alte cuvinte, ei folosesc termenul de "biserica").
Dacă nu ați avea aceste două puncte doctrinare ați fi identici cu frații voștri baptiști.
Vorbirea în limbi apare rar la alte credințe, asta dacă nu consideri vorbire în limbi boscorodelile bolnavilor de la psihiatrie.