Subiect: hmm... help?
View Single Post
Vechi 27.03.2010, 10:16:12
angel4ver angel4ver is offline
Banned

Data înregistrării: 13.03.2010
Implicit

uhm, nu vreau sa intelegeti gresit. daca spun un "multumesc mult" pentru fiecare raspuns pe care-l primesc (si nu am zis chiar tot timpul ca nu stau sa raspund la fiecare post, imediat dupa, dar citesc orice post!), nu inseamna ca sunt "un picut naiva". daca asa dau impresia pe forum, nu inseamna ca sunt asa si-n realitate :] sincer.
dar nu m-a deranjat ce mi-a spus laura, ci doar am vrut sa nu interpretati prost. in rest, e ok )

Citat:
Ai inteles din postarile amicului, ca este de ajuns sa fii ortodox ca sa fii mantuit...Deci atat timp cat esti ortodox, nu trebuie sa-ti mai bati capul cu nimic....Ce fapte??? Alea sunt pentru "fraierii" neortodocsi....
uhm, stii ca si ortodoxi gresesc. sunt multi, chiar foarte multi care gresesc desi sunt ortodoxi si doar putini care au credinta in Dumnezeu. am mai zis eu undeva pe aici, pe forum; sunt 2 tipuri de persoane:
1. cei care cred cu adevarat in Dumnezeu si incearca sa-si repare greselile pe care le-au facut, ca sa nu le mai repete a doua ora.
2. cei care se prefac ca au credinta in Dumnezeu si o fac doar pentru imagine/faima si de nevoie :]
eu asa vad, asta cred.

si va rog frumos, incercati sa nu va mai certati pe aici. putem sa discutam si civilizat, nu sa ajungem sa ne jignim religiile sau intre noi. nu e frumos :]
o zi buna.
Reply With Quote