Citat:
În prealabil postat de The_Fallen
Asta ziceam si eu.Cum spunea colegul mai sus, cand te lauzi ca ai trairi speciale te ataca diavolul, pentru ca inainte ca tu sa te lauzi nu stia asta.
O intrebare care ma tot framanta este, daca diavolul dupa mileniile in care a stat langa om si l-a vazut in toate ipostazele si i-a aflat toate gandurile (exprimate in vorba sau fapta) nu cumva poate sa intuiasca ce gandim, cunoscand undele cerebrale, bataile inimii, pulsul si feluritele manifestari subtile ale intentiei...sunt si oameni care pot sa ii citeasca pe altii, asa ca de ce nu si el.
|
Zilele trecute am ascultat la radio despre un aparat care poate citi gândurile și care va fi în curând brevetat.Crezi că degeba Dumnezeu i-a alungat din Rai pe Adam și Eva când au gustat din pomul cunoașterii binelui și a răului?Ei au deschis Cutiile Pandorei și au adus moartea în lume.
Nu vreau să intru într-o disuție ateist științifică de aceia mă voi opri aici oricât de incitante vor fi întrebările cu care mă vei provoca,întrebări la care sunt convinsă că ai deja și răspunsurile.