În prealabil postat de NEYRA 383
DIN PACATE DA !!!!!!!AM FACUT PARTE DIN ACEASTA CATEGORIE,DARPENTRU CA AM FOST O FETITA ASCULTATOARE SI SINGURA LA PARINTII,..............am fost convinsa ca acestia nu imi doresc raul si m-am casatoritcu un barbat foarte frumos,sportiv de performanta ,dar care ...............mie nu imi placea,totusi nu am prea comentat pt. ca mama mea m-a convins ca ma voi obisnui cu el ca e baiat bun.............zicea,cat de bun am vazut eu mai tarziu.............in primii doi ani dupa casnicie ma rugam neincetat LUI DUMNEZEU,sa ma ajute sa ma obisnuiesc cu el plangand de fiecare data cand vedeam ca se apropie seara..............iar,timp in ca a aparut si primul copil..............el disparea tot mai des noptile la inceput de acasa ,iar mai tarziu cu saptamanile....................s-a nascut primul baiat,iar la un an si tri luni al doilea...........eram amandoi coristi la biserica, iar MIERCUREA SI VINEREA mergeam la repetitie...............separat,barbati iar mai tarziu femeile............cand se ducea el la repetitie ,se pierdea....................2-3 zile nu mai era de gasit. La biserica parintele ma intreba pe mine .............unde este domnul x cum de a lipsit...............in vreme ce eu ma pregateam sa-l intreb pe dansul daca .................stie ceva de el ca nu a ajuns acasa.................nu mai amintesc ca venea cu diferite femei acasa sub diferite pretexte.............si eu incurajata de tatal meu ,care zicea ............amarat,"lasa fata mea ca o sa mai imbatraneasca si va primi minte" si...........asa au trecut 13 anii,pana intr-o zi cand .................a fost gsit mort dupa o lpsa de mai mult de 2 luni de acasa.................eu indurand in aceasta perioada toate umilintele..................si crescand singura de atunci in coace cei doi fii ai mei..............care acum sunt la varsta casatoriei,dar nici unul nici nu vrea sa auda,de asta,dar...........eu nu am sa-i oblig vreo data,sau sa le impun..............Bunul Dumnezeu va hotara soarta lor,si nu seamana nici pe departe cu tatal lor.deci in concluzie :eu mi-as fi dorit sa fiu supusa sotului...........dar din pacate el nu prea era pe acasa..............venea doar sa se mai schimbe de haine mai lua ceva bani..............si pleca in cantonament..................iar. Asa dar cui sa ma supun?de vreme ce eu singura am trudit sa imi cresc cei doi fii ,lucrand din greu in tara........pe salarii de nimic,lucram si cate 16 -18 ore faceam naveta la un spital la 25km de orasul meu,iar cand ajungeam acasa imi tremura piciorele de oboseala.............iar de catva ani in coace hoinaresc prin lume departe de casa pt.un venit mai mare,si sa pot sa-mi ajut copii acum,.........cat pot inca............desigur ca nu m-am mai recasatorit nici o data ,nu as mai avea curajul,dar nu mai sunt suparata,nici pe el,nici pe parinti mei,toti au trecut in nefiinta,si ma rog neincetat pentru iertarea pacatelor lor...............nu vreau sa acuz pe nimeni,stiu ca pe lume sunt si barbati buni,dar poate ca eu am fost mai ghinionista ............si nu am gasit BARBATUL CARUIA SA-I FIU supusa cu respect reciproc si dragoste,desi nu mi-am dorit toata viata ,poate in secret,un barbat caruia sa-i fiu devotata ,supusa si iubitoare,si sa fiu aparata,ocrotita si iubita cu acelasi respect...............acum nu mai sper,totul este o .............himera.............m-am resemnat de mult...............va cer iertare pt.lungimea acestei istorisiri............si va multumesc ca ati avut rabdare sa o cititi.
|