Si eu as fi vrut la fel,sa ma abtin de la acest forum in saptamana care vine.Oricum nici nu e timp ,caci slujbele sunt in fiecare zi,si dureaza pana tarziu.Iar daca mai pui si postul ,si servicul care il are ,clar ca nu mai e timp.In plus si sufletul cu care vii de la aceste slujbe,numai la stat la despicat firu in patru nu te mai impinge
Dar daca m-as abtine,as recunoaste ca acest forum e ceva rau.As recunoaste ca e o patima de fapt,care ma stapaneste.Eu sunt convins insa,si de menirea pozitiva a acestui forum ,ca el suplineste poate o lipsa din viata noastra.Asa ca as vrea sa il port cu mine chiar si in saptamana mare,sa nu ma rusinez de nimic ce e uman in noi.
Si as vrea sa folosesc chiar si acest forum pentru a aduce ,daca mi se va da,cuvinte de slavire a jertfei Mantuitorului,de cainta si durere pentru mizeria cu care l-am primit noi ,oamenii.
Ceea ce stiu insa sigur ca ar trebui sa ne abtinem,macar aceasta saptamana,sunt discutiile contradictorii si fara sens,si orice urma de judecata care sa o mai aducem aproapelui nostru,si in viata reala,dar chiar si aici pe forum.
Sa ne abtinem chiar si sa mai corectam pe aproapele(macar o saptamana) ,,sa fim plini doar de dragoste si solidaritate umana,si dornici mai bine la a spala picioarele aproapelui nostru,indiferent cine este el.
Caci jertfa Mantuitorului s-a facut totusi cu multa durere,si coplesiti de aceasta durere ,suferita numai si numai pentr noi,sa ne iubim smeriti unii pe altii
|