Si am sa povestesc mai multe,chiar daca sunt crezuta sau nu,asta nu mai este treaba mea,ci a celor care poate au trecut,sau o sa treaca prin asa ceva.Acestea,pe care o sa le povestesc,sa fie spre SLAVA LUI DUMNEZEU si intarirea in credinta a celor care vor aceasta.Cand auzeam zgomote prin casa credeam ca am luat-o razna dar,DUMNEZEU a ingaduit sa auda si sora mea si mama mea ,mai tarziu,spre a ma convinge ca totusi nu sunt irealista cum incepusem sa cred si,in vis,in somn,o voce din icoana SFINTEI CUVIOASE SEBASTIANA care tinea SFANTA CRUCE in mana ma certa cu blandete spunandu-mi:citez"Cum sa iti ajute Prietenii tai SFINTII daca nu tii post si rugaciune?"altadata imi spunea sa port batic in Biserica,sa nu ma vopsesc,sa imi las parul lung cu carare pe mijloc,sa port fuste lungi,etc.Iar pe cei rai ii vedeam apropiindu-se de mine si nu puteau sa imi faca rau,cu toate ca asta simteam ca urmaresc,sa imi faca rau.Cand i-am intrebat de ce nu pot,mi-au raspuns ca am aia la gat,se refereau la o cruciulita sfintita.Toate astea mi s-au intamplat pt.ca,greseala mea ,am practicat spiritism si pt.a crede in Dumnezeu si ca sa ma smeresc,cu toate ca nici acum,din pacate nu sunt smerita,ci pacatoasa...Nu va indepartati de EL,de DUMNEZEU.Multa vreme nu le-am luat in seama ca sa nu cad in mandrie luciferica sau demonica.Nu fac caz,ci v-am povestit ca sa nu practicati spiritismil si ca sa aveti vesnic cruce la voi.Doamne ajuta!
|