Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Vă rog nu mai faceți această aplicație nepotrivită și deplasată. Lui Hristos nimeni nu i-a făcut "poze", nici măcar un tablou... Și apoi, nu aprinzi candela la poza iubitei și nici nu-i faci temelele.
Atunci sincer îmi pare rău pentru tine. Dea Domnul să-L cunoști pe adevăratul Mântuitor și să te lepezi de pleiada surogatelor de "mântuitori"!
|
va fi ultimul lucru pe care il voi posta aici in acest context. Insa nu pentru ca nu am argumente sau ma inhiba superioritatea cu care voi pasiti in lume, ci pentru ca-vorba englezului- it's worthless......
nu exista tehnologia necesara pozarii lui Hristos atunci, ca altminteri.....si avem datata din secolul 2, istoric vorbind, prima icoana pe care evanghelistul Luca, medicul si pictorul, o face Maicii Domnului. Dar sunt mult prea multe lucruri care, asemenea unei tesaturi, odata desirat un ochi, totul se destrama...totul este intrepatruns si interdependent. Si devreme ce ai iesit din Biserica, nu mai ai deloc intelesul pe care Duhul il vadeste in noi prin aceeasi Biserica-Trup al lui Hristos Iisus...
Imi cer iertare, ca e Duminica Floriilor, daca am jignit personal pe cineva, dar Adevarului trebuie sa-i spui pe nume...