Citat:
În prealabil postat de odin
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de romandragut
intocmai cum am spus. sunt oameni care au nevoie de "babe violate" pentru a vedea cat de "rea e lumea" sau "cate se intampla" sau "sfarsitul lumii e aproape".
insa continua sa zic ca mass-media nu este obiectiva.
|
Iar eu continui sa cer argumente pentru afirmatia ta, potrivit cãreia presa nu ar fi obiectiva. Concret.
Am mai spus, cazi in capcana celor care decredibilizeaza presa, dar nu ai exemple concrete privind lipsa de obiectivitate a presei.
|
Mirean, noi am mai discutat asta. Iti dau dreptate in multe privinte, nu si in privinta obiectivitatii presei. iti dau exemplu:
Jurnalul National apartine lui Voiculescu care apre partid- PC. Sa nu imi zici mie ca Jurnalul national nu sustine politic partidul respectiv si ataca (fondat sau Nu) adversarii politici ai PC.
`Curentul` - redactorul sef este fan Basescu 9a dfost pe lista lui pt. eurpene)... zi-mi mie daca asta nu o sa il sustina pe Bsescu si o sa atace in psd sau pnl (urmareste articolele din curentul si discutam).
`Adevarul` tocmai a fost cumparat de Patriciu, Patriciu care pe langa faptul ca are in spate PNL-ul, mai are si ceva afaceri... va fi o lovitura de imagine sa aiba un astfel de ziar de parttea lui.
Binenteles, asta nu inseamna ca orice articol din ziarele astea este `partial` etc. Sau ca nu exista ziare impartiale (mie imi place Gandul), insa tu negi posibilitatea ca presa sa fie subiectiva, ceea ce nu prea se intampla la noi (si in strainatate e la fel... vezi alegerile prezidentiale din State)
|
Ce spui tu este perfect normal si se intampla in toata lumea. Se numeste politica editoriala.
Politica editoriala nu inseamna lipsa de obiectivitate.
Dar ce legatura are asta cu Biserica? Si cu topic-ul "mass media indeparteaza...".
Eu ma refeream la relatarea in presa a unor evenimente independente de "grupuri de interese" (e la moda termenul, nu? ;) ), eventual <legate de viata Bisericii.
Nimeni nu mi-a zis un caz concret in care presa sa fi relatat "stramb" ceva legat de Biserica.