Doamne ajuta
Sarbatoarea Sintelor Pasti ,Invierea Domnului ce da o noua existenta firii noastre ,sa fie s-o intelegem si astfel sa devenim mai curati si mai buni mai plini de dragoste cu inima mai calda si mai deschisa ,Sarbatoarea cea Sfanta a Invierii Domnului ,sa reverse asupra voastra sanatate ,belsug si bucurii iar lumina din noapte Sfanta sa va incalzeasca sufletele si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii ,bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din sufletele voastre,caldura sarbatorilor din inimile voastre iar de la noi o urare sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi ,la multi ani din inima. Dragi prieteni va daruiesc din suflet aceste urari ,domnului Anonim ,doamna Mirela ,Doamna Anca ,domnului Adrian ,doamna Gabi ,doamna Delia ,putini prieteni dar care mereu neau sprijinit si le dorim din suflet si celorlati aceleasi urari in ciuda faptului carui nu nea crezut vorbele si mai mult au incercat prin metode diferite sa ne murdareasca dar suntem de acum in ultima saptamana din post ,saptamana mare ,patimilor,iertatine daca am gresit prin vorbe cuiva cat prin ceea ce vam aratat si am incercat sa va demonstrez ca su suntem decat oameni saraci si pacatosi in fata lui Dumnezeu cerand ajutorul dumneavoastra ceea ce lam avut si nu am cuvinte de multumire in fata dumneavoastra stiu ca aceste putine persoane neau crezut si nu au dat crezare vorbelor sii multumesc din suflet ,poate o data ne veti si cunoaste tare mias fi dorit ,fiecare in fata lui Dumnezeu vom vorbi de faptele noastre ,eu cu sinceritate si rugaminti am cerut ajutorul dumneavoastra ,va multumesc din suflet si mereu va pun in acatiste chiar daca unii nu cred duminica de duminica si sarbatoare de sarbatoare pun acatiste pentru dumneavoastra ,suntem saraci dar nu mintim sau escrocam oamenii nu asta am invatat sa facem ,mai bine ceri decat sa furi caci pacatele sunt multe si mereu faci pacate mai ales cand ai multe necazuri si greutati dar de furat si escrocat departe de noi ,nu vreau sami pierd putinii prieteni care ii am aici care mau invatat si mau ajutat foarte mult sa ma rog lui Dumnezeu pentru toate ,chiar daca situatia noastra nu este in bine in aceste momente stiu ca o data va aparea si soarele in casa noastra mai mult pentru copii nostri ,fetita noastra a facut 7 anisori de Buna Vestire ,va doresc din suflet tuturor celor nascuti in aceste zile un calduros si sincer la multi ani si va doresc sanatate tuturor si bucurii ,Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute sa ne ajute si pe noi.
|