View Single Post
Vechi 28.03.2010, 19:29:02
luminita- luminita- is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Am inteles , caci sunt boli generale , grave ce ne afecteaza pe majoritatea , dar sa facem distinctia clara intre INVIDIE si GELOZIE , caci GELOZIA e o patima foarte grava ce afecteaza serios relatia in casnicie , deci nu pot fi gelos pe un coleg ca are ceva ce nu am eu , sau pe un prieten mai instarit ca mine , aici manifestandu-se doar INVIDIA . Mania e o patima ce rezulta din prea multa mandrie , dintr-o iubire de sine iesita din comun, iar faptul ca supararea , mania iti trece greu e semn al netratarii la timp al cauzelor ce au dus la accentuarea bolii in sine , caci si aici avem mai multe faze . . . !
ai dreptate...eu deobicei sunt geloasa pe celelalte fete de varsta mea,iar atunci cand ma supar pe cineva este din cauza faptului ca acea persoana atinge unele lucruri care ma deranjeaza foarte tare si imi trece ca pana la urma ei tot nu ii pasa si tot mie imi fac rau,celorlalti stiu ca le e indiferent daca sunt suparata sau nu si din cauza asta incerc sa nu arat asta si sa imi treaca cat mai repede
Reply With Quote