View Single Post
Vechi 28.03.2010, 21:13:40
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit sfestanie si participare la slujbe de dezlegari etc, nede_mar

Citat:
În prealabil postat de nede_mar Vezi mesajul
Nu vreau sa spun prea multe, dar eu am gasit asa ceva adus la mine in casa, si de atunci numai bine nu imi e, si nu as zice ca m-am departat de Dumnezeu sau ca pana atunci am fost altfel. Sigur nu poti respecta chiar toate regulile adevaratei credinte, viata te face sa mai si gresesti.Greseli de care nu imi este rusine si pe care le marturisesc la spovedanie, dar de cand am gasit tot felul de lucruri necurate in casa, nimic nu mai e cum a fost. Nu mi-am pierdut nadejdea in ajutorul Bunului Dumnezeu, si indiferent prin ce voi mai trece voi ramane la fel. Totusi cu astfel de lucruri nu e de glumit.
Aduceti un preot si faceti sfestanie in casa, aprindeti (intr-o lingura sau catzuie mica - se gasesc de vanzare pe la pangarele bisericilor) cateva bobitze de smirna/tamaie prin casa, zilnic si tamaiatzi in forma de Cruce (si rostind rugaciunea Sf. Cruci: 'Sa invie Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui...') prin intreaga incapere - in toate camerele si mai ales prin bucatarie, mancarea, ingredientele etc. Stropiti si cu agheasma (si beti), prin toata casa, din cand in cand (insa nu si in baie, ci doar usa baii). Mergeti la bis. si spovediti-va, impartasiti-va (daca duhovnicul va da voie/dezlegare) cu regularitate, participati la slujbe de Sf. Liturghie in fiecare duminica, si la cat mai multe Dezlegari si Sf. Masluri (cand se fac, miercurea si vinerea in general, dar si in alte zile, in functie de programul/orarul fiecarei biserici in parte etc). Postiti si rugati-va (cititi rugaciuni si acatiste) s.a.m.d....

Last edited by cherub; 28.03.2010 at 21:20:31.
Reply With Quote