Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 06.04.2007, 03:12:26
stef_sumner stef_sumner is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.04.2007
Implicit

Doamne ajuta!

nu o sa incep nici un argument...ma intreb doar ce este asa de rau cu Oastea Domnului sau Visarionistii?
personal, nici acum n-am reusit sa-l cunosc pe parintele Visarion, dar toata tineretea mea am vrut...am plans de cateva ori ca n-am reusit sa-l vad niciodata, si altii l-au vazut de multe ori. omul acesta a lui Dumnezeu este un om intelept, el nu vorbeste mult (asa cum sunt protestantii, ca tot ziceati ca visarionistii si OD ar fi). datorita rugaciunilor lui, mama s-a vindecat si m-a putut naste....eu as zice miracol!

poate este faptul ca "adunarile" acestea va deranjeaza pe unii. intr-adevar ar parea ciudat sa vezi un grup de oameni imbracati foarte modest ca se aduna la casa cuiva ca sa fie mai aproape de Dumnezeu. dar adunarile acestea ajuta, nu se vorbeste nimic altfel decat la biserica. eu chiar nu vad unde este problema. am facut parte din adunare, pacat ca nu mai sunt, sunt plecata in afara. dar mereu mi-aduc aminte cat bine mi-au facut oamenii aceia.

si am obs ca unii au facut parte si au parasit adunarea din diferite motive....dar sa vorbim cu o asa rautate despre oamenii acestia, este ca si cum sunt dusmanii nostrii.
sunt pur si simplu oameni condusi de alti oameni care nu sunt perfecti...cu totii gresim.
important este ca oamenii acestia, prin misiunea lor au adus multi la Dumnezeu si i-au indrumat pe cai bune, le-au dat un sens in viata.
restul este responsabilitatea ta....prea mult ii judecati, nu pot sa cred.
Reply With Quote