View Single Post
Vechi 28.03.2010, 23:02:21
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif Vezi mesajul
Frate Cristi...sa fi scapat tu asa de usor de aceste patimi care zac in noi pana la sfarsitul vietii? Faptul ca ele nu se manifesta nu inseamna ca ele nu mai exista...! De diavol si de patimi trebuie sa ne pazim pana in ultima clipa a vietii. Cand ai crezut ca ai scapat de vreuna...apoi sa stii ca mai mult s-a intarit!

Asa cu trezvie la lupta inainte!
Ce bucurie sa te revad dupa atata timp , draga Iosif ! Revenind la subiect , personal cred ca "microbul " exista in mine , dar sper din tot sufletul sa-mi intaresc sistemul imunitar , si ca prima masura , voi indesi Sfanta Impartasanie , cea ce ma obliga sa dublez cel putin zilele de post dintr-o luna si dublarea Sfintei Spovedanii . Este o masura ce am luat-o tocmai in lupta preventiva ce o duc , si ca o mica " pedeapsa " ce mi-o aplic singur . Astfel timpul "liber" dedicat celor rele si nefolositoare se va rduce aproape de 0 . TREBUIE SA NE DISCIPLINAM FRATILOR , CACI TIMPUL TRECE NEMILOS PESTE NOI , IAR AMANAREA ASTA NENOROCITA NU FACE DECAT SA NE AFUNDE CAT MAI MULT IN MLASTINA PACATELOR . DECI : LA LUPTA INAINTE !