aproape ca ai prins ideea. aproape
erau scandalizati pt ca erau dresati sa creada in viitorul lor luminos in UE (nu din cauza banilor, ca occidentalii nici nu stiau ca noi nu plateam biletul de avion).
Deci cam asa cum eu ma indignez sa aud vorbindu-se impotriva ortodoxiei... asa erau si ei indignati sa se vorbeasca impotriva invataturii lor.
ceea ce este urmarea educarii lor intense in acest sens. Ti se pare ca este f diferit de pionieri, utc..? Si crezi ca tu esti imuna la propaganda noii ordini?
Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Eu n-am prins nici asta. In facultate pana prin anul 3-4 nu m-au preocupat chestiile despre Uniunea Europeana deloc. Plus ca studiind la o universitate ne-europeana nu prea se dadeau bani pentru noi de la UE. Plus ca atunci cand eram eu in facultate deja nu se mai dadeau bani la nesfarsit ca sa ii amuze pe tinerii est-europeni. Si normal ca daca incepeai sa vorbesti impotriva UE toti erau in soc. Daca cineva ar merge intr-o tabara organizata si platita de Patriarhia Romania, si unul din participanti inepe sa critice ortodoxia, cum ar fi?
|