View Single Post
Vechi 29.03.2010, 13:16:23
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nici eu nu sunt de acord sa se zica ca mai marii nostri sunt asa si pe dincolo, noi nu avem de unde sa stim ce presiuni s-au facut sau se fac, si toate ratiunile care stau la baza acestei alegeri, dincolo de turnura oficiala pe care o au lucrurile.

Suntem impotriva proiectului in sine, nu ne intereseaza cine a decis asta desi am vrea sa auzim de ce, "pe bune", pentru ca de argumente sanatoasa, crestine, nu prea s-au auzit.

Mandrie nationala, fandoseala si fanfaronada - argumente din astea au curs ceva, dar la cee ce ar trebui sa ne intereseze ca ortodocsi vizavi de sanatatea morala a poporului roman si nevoile REALE Bisericii, nu s-a auzit nimic.
Ba, ca sa nu gresesc, au fost cateva tentative de a face o legatura cu ele, dar ridicole - ca sa nu zic mai mult.

Se incearca cumva sa se mai scurga cateva sute de milioane de la buget pentru nu-stiu-ce-firma de constructii cu sediul prin cine stie ce paradis fiscal?
Si ne-am trezit si noi ortodocsii oportunisti, sa ne alegem macar cu ceva din combinatia asta..
In Ziarul Lumina de astazi , se poate citi o replica data unui articol aparut in Adevarul sub semnatura lui Stelian Tanase in data de 25 martie a.c .Comunicatul de Presa apare sub titlul: "Locul Catedralei in suflet si locatia ei in spatiu " : www.ziarullumina.ro