Pai Isus i-a considerat pe copii mici sfinti pe pamant
Isus Cristos a spus ca trebuie sa avem cu totii ( se referea la adulti ) inima si sufletul curat al uni copil...nu-i asa ? eu nu sunt sectanta , sunt crestin-ortodxa , dar cred ca Isus stia ce spune...stia ca toti copiii se nasc curati, ei nu au pacate savarsite care sa ii apese...dar in cativa ani ( cam in 6-7 ani) sufeltele lor incep sa fie pervertite de adultii din jurul lor ...de situatiile la cere ei sunt martori cu sau fara voia lor; putem noi , adultii nega acest lucru ??? nu cred...chiar parintii gresesc, chiar fara sa isi dea seama ...si copiii lor vad , si asculta si invata...invata mai mult rau decat bine ...din pacate...; e normal ,ca dupa vreo cativa ani de viata a micutilor printre adulti , sa trebuiasca sa fie invitati la Sfantul Botez pentru a li se aduce aminte de lumea lui Dumnezeu, de faptul ca spiritele acestor copii au nevoie de o reconfirmare ca Dumnezeu exista si Isus Cristos deasemenea si sa isi ia asupra lor numele lui Isus Cristos si sa isi inceapa, de data aceasta constient, viata spirituala ...poate gresesc eu ...si sa ma ierte Bunul Dumnezeu daca gresesc gandind asa,dar eu stiu ca El imi cunoaste inima si gandul si tot ceea ce fac...
|