View Single Post
Vechi 30.03.2010, 20:59:32
luminita- luminita- is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eugenia petre Vezi mesajul
Sotul meu spune acelasi lucru, ca nu s-ar mai insura nici sa il pici cu ceara, dar mai spune ca s-a saturat sa traiasca langa una care miroase a tamaie, care da toti banii la popa si care petrece mult prea mult timp cu duhovnicul.
Ai tot dreptul sa te plangi de starea fetelor din ziua de asta, dar nici noi nu mai stim ce sa facem. Se pare ca asta isi doresc majoritatea barbatilor: desfranate.
Si eu mi-as dori sa fug de sotul meu care imi administreaza corectii fizice, dar imi aduc aminte de vorbele Sfintelor Scripturi care ma indeamna sa rabd si sa realizez ca el are dreptate, fiind barbat.
nimeni nu spune ca trebuie sa il asculti pe el doar pt ca e barbat..ce daca este?de fapt toti suntem egali,in plus sotul este o persoana pe care ai dreptul sa o alegi si alaturi de care sa te simti bine(sa te protejeze,sa te respecte,sa va implicati in relatie),iti dai seama ca din moment ce nu te respecta nu te iubeste,iar iubirea este principalul motiv pt care o casatorie sa reziste,nu este ca familia pe in care te nasti si pe care nu o poti schimba
Reply With Quote