Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Observ ca ai aceeasi problema dintotdeuna cu "ierarhia BOR" explicabila doar prin faptul ca nu faci parte din BOR.
Sau poate pasiunea pentru Antihrist prin care te simti scoasa din clasa crestinilor "caldicei" si promovata la un nivel duhovnicesc superior prin opozitia orala fata de buletine si carduri bancare te face sa iei drept bun tot ce bate din directia asta?
Daca faci totusi parte si ai probleme atat de serioase fata de BOR, ia taurul de coarne, in sensul ca muta-ti tabara in echipa lui Antonio sau pe undeva pe acolo.
Ia botezul stilist si intra in comuniune cu dumnealor si gata simtiti-va bine intre voi si schimbati pareri cu cipusoare, calendare si altel asemenea.
Ceea ce ar trebui sa faca si Danion, nu sa se pretinda "credincios BOR" si pe urma sa bage tot felul de strambe la audienta care il crede ortodox pana la a ajunge sa zica oamenilor sa nu mai mearga la biserica.
|
Nu fac parte din niciun partid, fiindca n-am chef sa-mi asum greseli colective. Dar, daca fac parte din BOR, ( si fac parte din BOR), inteleg sa-mi asum greselile facute de BOR ca si cum ar fi ale mele si sa le spovedesc, asa cum imi spovedesc pacatele proprii. Asa mi se pare corect duhovniceste. Nu arat cu degetul spre nimeni. Ceea ce se intampla in lume se intampla si pentru pacatele mele si ale altora ca mine. Daca recunoastem, Dumnezeu mai poate amana acele vremuri.
Daca ingaduie Dumnezeu seceta de cuvantul lui Dumnezeu si proliferarea inovatiilor diavolesti, inseamna ca si eu si tu si altii ca noi trebuie sa vedem unde gresim.