Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Chiar ar fi interesant de vazut care ar fi reactia bisericilor in cazul in care s-ar dovedi existenta extraterestrilor.
|
Chiar asa, dar nu stiu de ce am impresia ca pentru tine este o certitudine experimentul asta pur teoretic si chiar tragi si concluzii foarte reale pe baza lui..
Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Daca voia sa faca "economie" de materie, de ce nu s-a limitat la sistemul solar si stelele pe care le vedem pe cerul senin al noptii?
De ce a facut si celelalte stele, pe care nu le putem vedea decat cu telescoape foarte puternice?
|
Problema este ca de la conditia ta de furnica ti se pare in jur risipa de spatiu, la scara lui Dumnezeu tot Universul este cat o particula de praf pentru tine. :)
Si mesajul Lui eu il vad cam urmatorul: "Vezi, Omule ce spectacol dau pentru tine??".
Problema cu omul este ca el are ochii mereu indreptati spre stele, asteptand sa vina extraterestrii sau sa descopere cine stie ce miracol, sau visand sa ajunga pe cine stie ce planeta stearpa, in timp ce planeta lui o distruge iar omul de langa el moare de foame..