View Single Post
Vechi 31.03.2010, 15:38:02
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Nu cred ca paganii pot intra in Imparatia lui Dumnezeu daca se fac ca niste copilasi... Pentru ca Domnul Isus ne avertizeaza ca "nimeni nu poate ajunge la Tatal decat prin Mine"... Adica putem ajunge la Dumnezeu Tatal numai botezandu-ne in Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh...
Desigur ca prin Hristos. Doar El le vorbea si le arata calea. Insa Domnul punea accentul pe curatia inimii. Iar paganul care devine credincios si are inima curata [numai Hristos poate curati inima] nu mai e pagan, nu?

Citat:
De ce trebuie sa asteptam sa pacatuim, apoi sa ne pocaim si deabia dupa sa ne botezam?...
Nu trebuie. Dar toti oamenii pacatuiesc. Cine poate sti exact care e data la care a facut primul pacat voit? De aceea Domnul ne-a oferit sansa de a ne pocai.

Nu as vrea sa discut prea mult despre botez, cum spunea cineva dinaintea mea, s-a discutat prea mult si prea fara folos. Dumnezeu e intelept si stie ce face, nu va lasa din mana Lui pe niciunul din cei care sunt scrisi pentru mantuire.

Cojanete, stiu si mi se pare irelevant. Ma voi duce inaintea lui Dumnezeu cu faptele mele, nu cu ale bisericii mele, nici cu ale neamului sau ale stiu eu cui. Tot ce vreau e sa fiu mantuita si sa traiesc cu Dumnezeu aici si dincolo de moarte.
Reply With Quote