Citat:
În prealabil postat de romandragut
lumea moderna este lumea in care traim. mizerie, crima si prostie au existat in toate epocile umanitatii.
sexul inainte de casatorie este obligatoriu pentru persoana care constientizeaza faptul ca omul are un anumit comportament sexual care nu trebuie inhibat din cauza prescririlor unor calugari abstinenti si extremisti.
totusi, eu spun ca cel mai bine este sa cititi un indrumar ortodox si apoi o carte psihologie sau psihanaliza sexuala. principiile dezbatute in cele doua tipologii de carti se bat cap in cap. fiecare este in stare sa aleaga adevarul convenabil.
|
Sexualitatea nu se invata din carti. Tide de "a fi" sau "a nu fi" intr-un fel sau altul - ma refer la tipuri de sexualitate.
Virginitatea, ca si abstinenta, sunt chestiuni de libera optiune a persoanei, uneori suprapuse pe o anumita predispozitie fiziologica. daca se adauga si vointa si daca omul este impacat cu sine nu vad de ce virginitatea ar fi asa o mare problema.
Modul la care pui tu problema...pierderea virginitatii, uneori ci consecinte "tragice" pentru persoana se datoreaza influentei sociatatii, in special a anturajului.
Tu ai recunoscut pe forum ca esti homosexual. Am citit carti despre homosexuali si homosexualitate si nu am avut nici o inclinatie in acest sens. La fel si cu recomandarile privind lectura pe care le faci tu. E o chestiune de optiune...