185. Proorocii uitate, proorocii corectate (II)
1.8. Mai sunt clipe, sau s-au epuizat? O, mai sunt, mai sunt, nici o grijă! Peste alte două luni și jumătate se anunță din nou: Mai e o clipă de suferit!
“ Vin timpuri grele și vremea e la sfârșit și mai e o clipă de suferit…”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 7 iunie 1977)
Apoi mai trec 11 ani și se anunță alte clipe apocaliptice. O clipă mică mai e până când pe pământ se va generaliza învățătura de credință pucioșească și ea va fi aceea care va deschide Împărăția Cerurilor Pucioșești, iar toți pucioșii de pretutindeni se vor numi români și vor vorbi românește:
“Mai e o clipă mică, și învățătura cuvântului Meu va fi luată cu asalt și va fi hrană vie și nestricăcioasă pentru multe noroade care vor învia și vor lua cu asalt împărăția cerurilor și o vor cuceri și vor fi ai ei și se vor numi popor român.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 8 februarie 1998)
O clipă mică mai e așadar până când noroadele vor învia și vor lua cu asalt Împărăția Cerurilor pe pământ:
“Mai e o clipă mică, și împărăția Mea de la voi va fi luată cu asalt, și mulți vor stărui pentru ea, după poruncile ei cele cerești. (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 8 februarie 1998)
O clipă mică mai e până ce pucioșii vor fi investiți cu puteri apocaliptice cu care vor lucra ei la cucerirea lumii în zilele de apoi:
“Mai e o clipă mică. Eu vă dau putere din puterea Mea, ca să se împlinească prin voi lucrările Mele cele pentru zilele de apoi.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 8 februarie 1998)
O clipă mică mai e și până la Arătarea Domnului, care vine curând:
“Mai e o clipă mică, și toate se împlinesc și cresc împlinindu-se și împlinind arătarea Mea, căci vin curând și voi fi văzut cu voi. Amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 8 februarie 1998)
O clipă mică mai este și va începe Judecata cea Mare, în care Stăpânul va răsplăti fiecăruia după faptele sale:
“Mai e o clipă mică, și Eu vin ca un Stăpân, și voi da fiecăruia după cum este fapta sa. Amin, amin, amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 8 februarie 1998)
O clipă mică mai e și toți Îl vor vedea pe Dumnezeul Pucios:
“Mai e o clipă mică, și ochii tăi Mă vor vedea pe deplin cu tine.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 12 februarie 1998)
O clipă mică mai e și cerul se va trage în lături , astfel ca ochii oamenilor să vadă deplin:
“Mai e o clipă mică, și cerul se va trage în lături ca să-l vezi pe deplin, și ochii tăi vor vedea pe deplin, așa cum ochiul Meu te vede deplin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 12 februarie 1998)
Ș.a.m.d.
Dacă deja simțiți nevoia să clipiți des, pentru că nu vă vine a crede înlănțuirea de clipe pe care o vedeți aici, înseamnă că aveți nevoie de oftalomolog, se pare. Cu clipitul des și cu clipele dese nu-i de șagă. Clipele pucioșești sunt strict autentice.
1.9. O “proorocie” pucioasă spunea prin 6 februarie 1959, apoi revenea prin 2 octombrie 1973, că mai e o secundă și va trosni pământul sub noi. Aș! Ori n-ați văzut bine, ori n-ați auzit bine. Mai sunt de fapt două minute mari și late. Dar era nevoie să treacă aproape douăzeci de ani ca să se facă necesara corecție a acestei “proorocii” care bate secunda:
“ …Creștine, separă jaful de la tine, că mai sunt două minute și ce vei vedea, te vei îngrozi, nu ai unde te ascunde ca să scapi de durerea cea grea…” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 4 aprilie 1978.)
1.10. O tentativă timidă de corecție a secundei buclucașe avusese loc încă cu doi ani în urmă, dar atunci nu se știa exact numărul de minute rămase până la finiș:
“ Mai sunt câteva minute și nu vei mai cunoaște locul acesta. Te vei uita în orașul acesta și nu vei mai cunoaște că e orașul acesta…” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 10 mai 1976)
1.11. Minutele însă se adună, se adună… și se fac un ceas. Un ceas cât un pic:
“[…] fiindcă pământul de sub tine va fi nou în curând, că nimic stricăcios și necurat nu va mai rămâne pe el. Mai e un ceas, un pic mai e. Pune picul acesta cu hotărîre[…]”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 12 noiembrie 1990)
1.12. De fapt ne-a mai rămas o ziulică întregă la dispoziție ca să ne facem socotelile. Mâine va fi prea târziu, vine pârjolul apocaliptic. Dar nu toți trebuie să știe pontul, de aceea el se vinde în șoaptă (pe nimic) doar “fiilor pucioși”. Ciudățenia e că acest mâine durează ceva cam multișor. Durează vreo treizeci de ani! Abia atunci (în anul 2000) se termină cu pământul. După cum s-a și văzut, că n-a fost să fie (cei care au trăit până atunci au văzut tărășenia):
“Fiilor, vă spun în șoaptă: pocăiți-vă că vine focul. Veniți acum la Mine să vă pregătesc ocrotirea că mâine e târziu. Mai sunt treizeci de ani până la anul 2000 și se termină cu pământul” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 11 iunie 1961)
1.13. Deși cu matematica stă cam prost, “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” are mare talent în a-i speria pe bieții oameni, ca să stea supuși liderilor pucioși (din frică și din interes), fiind legați printr-un cordon ombilical nevăzut (dar deosebit de trainic) de “salvatorii providențiali” de la Pucioasa. Iar acel “mâine” al pârjolului apocaliptic, despre care se pretindea (pe 11 iunie 1961) în chip mincinos că “e târziu”, a fost reeditat absolut la fel, optsprezece ani mai târziu:
“ …Copilașii Mei, lăsați totul, pregătiți-vă că vine focul. Să nu fie pe tine sau în casa ta ceva din lume care să ia foc.[…] Vine pârjolul peste tine, este scris în Apocalipsă. Vine cernerea, va cerne Dumnezeu pământul, îl va scutura…”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” ; fragment din mesajul datat pe 10 iulie 1979)
|