View Single Post
Vechi 07.04.2007, 22:30:58
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Sorry,
Am mai adaugat citeva elemente de clarificare.
Intinarea femeilor a fost descoperita stiintific. Tocmai am vazut unul dintre filmele documentare rusesti in cadrul festivalului international de film Ortodox, "Acoperamintul" care are loc anual la Kiev. Filmul acesta printre altele ii prezinta pe 4 academicieni, doctori in diverse inginerii care nu demult au revolutionat lumea cu Genetica Undelor(sau Existenta Undelor in DNA). Pe surt au dovedit, si aici vine parte infricosatoare, existenta unei fantome de ARN sau DNA provenit din spermatozoizi care lasa "mesaje" si coduri in corpul femeilor. Nu am timp sa intru in detalii, dar fetitele care se iau dupa constiinta de grup, colectiva, care vor mai intii "sa se distreze" un picut cu n numar de parteneri pina pe la 25 - 30 de ani ca asa, deh, se poarta in UE si in "lumea civilizata" ramin intinate cu mesaje clare IN INTERIORUL LOR, dupa care cara aceasta colectie de "amintiri" intr-o casnicie si nasc copii anormali sau cu mari deficiente psihice (corp bulversat de mesaje fantoma din toate directiile). Chiar ei au studiat multe cazuri si au declarat ca mai toti copii din studiu erau bolnavi de ceva.
Mai spuneau ca toate mesajele lui Dumnezeu catre umanitate sunt in noi in DNA. Numai 10% din DNA este folosit pentru producerea Proteinelor iar 90% se credea ca este "junk"
Reply With Quote