View Single Post
Vechi 01.04.2010, 07:43:21
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 185. Proorocii uitate, proorocii corectate (III)

2.Vremea de apoi

Așadar s-a trecut de la clipe la secunde, apoi la ore, apoi la zile și la ani. Așteptarea Apocalipsei e din ce în ce mai apăsătoare și mai îndelungată. Acum se măsoară cu vremea și cu vremurile, nu cu clipele. Noroc că nu mai e mult, pentru că vremea s-a scurtat.
Iată cum arată, într-o înșiruire în timp, câteva repere semnificative ale vremii de apoi, din perspectiva pucioșilor:

2.1. “Proorocie” din anul 1963: Vremea de apoi a sosit!
“ Scrie, Verginico, oftarea mea cea din inimă, că adâncă rană am, că vine ziua cea de apoi, că vremea de apoi a sosit, dar ziua Mea nu a venit, ca să-i cer socoteală creștinului de venitul muncii sale”. (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 20 ianuarie 1963)

2.2. “Proorocie” din anii 1965 și 1970: Vremea s-a scurtat!
Cei care au apucat să creadă acum 5-6 ani (1959-1960) că“mai e o secundă”, sau “mai e o clipă”,trebuie să se înarmeze acum din nou cu răbdare: cică ar mai fi încă un sfert de drum de parcurs, cu toate că se repetă avertismentul că “vremea s-a scurtat”.

“Fiilor, întăriți-vă căci călătoria voastră este pe sfert, călătoria voastră este scurtă, căci vremea s-a scurtat” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 27 octombrie 1965)

Cinci ani mai târziu, “proorocia se repetă aidoma: “vremea s-a scurtat”:

“Păcat, că vreme au avut, și n-au lucrat, putere au avut, și n-au lucrat. Puțin, puțin, și nu Mă vor mai auzi, căci s-a scurtat vremea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 7/20 octombrie 1970)

2.3. “Proorocie” din anul 1966: Mai e puțină vreme!
“Veniți, copiii Mei, veniți de-a dreapta Mea! Veniți acum, cât mai e puțină vreme! “(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 14 septembrie 1966)

2.4. Altă “proorocie” din anul 1966: Nu mai este destulă vreme pentru lucru!
Dacă vremea s-a scurtat, evident că și lucrul pe ogorul duhovnicesc s-a scurtat:

“O poporul Meu, nu mai avem atâta vreme și de aceea lucrul este scurt” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 7 ianuarie 1966)

2.5. “Proorocie” din anul 1971: Mai e o vreme scurtă!
“Domnul Iisus Hristos S-a pregătit să vină cu oastea Sa de sfinți. Vine, toate sunt pregătite, dar aveți grijă, că mai e o vreme scurtă și nimeni să nu vă ispitească pe voi, căci acum este răbdarea voastă și credința la putere” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 25 februarie/10 martie 1971)

2.6. “Proorocie” din anul 1973: Mai avem puțin de tot și se vor sfârși vremurile!
Mai avem puțin de tot și se vor sfârși vremurile și ne vom muta. Unde? Eu ce fac astăzi? Fiți deosebiți și feriți-vă de păcat. Feriți-vă…” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 22 decembrie/4 ianuarie 1973)

2.7. “Proorocie” din anii 1974, 1977 și 1990: Vremea e la sfârșit:
“ Fiule, nu mai e vremea la început și nici la jumătate, ci e la sfârșit și se încheie cu o singură cheie”. (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 14 februarie 1974)
“ Vin timpuri grele și vremea e la sfârșit și mai e o clipă de suferit…”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 7 iunie 1977)
“ Acum s-a sfârșit această vreme. Acum vrea Domnul să dea plata celor ce-au iubit și au răbdat și au așteptat și au crezut lui Dumnezeu; vrea să aducă viață celor ce-au mers pe calea vieții…” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 14 noiembrie 1990)

2.8. “Proorocie” din anii 1975 și 1976: Nu mai este vreme deloc!

Tot scurtându-se vremea, s-a constatat că de fapt nu mai e vreme deloc! Deși… copiii de azi ( e vorba de copiii de atunci, adică din anul 1975) li se promite că vor apuca frumoasa vârstă de 12-13 ani:
“ Copiii din lumea de astăzi când vor fi de doisprezece, treisprezece ani nu vor mai lăsa cruce în calea lor sau iconiță în calea lor. Dar nu mai e vreme” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 4/17 aprilie 1975)
“ Ascultă, poporul Meu, că nu voi mai veni, că nu mai e vreme.”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 22 decembrie 1975/ 4 ianuarie 1976)

Această “proorocie” nu s-a mai împlinit. Copiii de atunci au trecut de mult de vârsta promisă de 12-13 ani, iar unii dintre ei sunt acum la rândul lor părinți cu copii.
Problemele cu vremea asta schimbătoare, care ba a sosit, ba întârzie, ba mai e puțină, ba e scurtă, ba nu mai e deloc, au început însă mai demult.

2.9. “Proorocie” din anul 1976: Mai e un pic de vreme, care se scurtează!

Ni se cere doar puțină răbdare! Deși s-a spus că vremea e la sfîrșit… totuși…după aproape doi ani se constată că … mai e un pic de vreme, care însă se mai și scurtează:
Mai e un pic de vreme de trecut, dar se scurtează prin slăbiciunea voastră…”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 6 decembrie 1976)
Au mai trecut de atunci 34 de ani de îndelungă răbdare…iar promisiunea că “picul de vreme se scurtează” pare deja o glumă proastă.

2.10. “Proorocie” din anul 1977: Vremea “bate din pinteni”:
“…Uite vremea, uite-o tată, bate din pinteni, crezând natura că a câștigat toată suflarea de azi.”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 23 iunie 1977)

2.11. “Proorocie” din anul 1979: Mai e puțină vreme:
“ …Că după vremea asta vine alta și vine altul, că mai e puțină vreme…” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 11 noiembrie 1979)

2.12. “Proorocie” din anul 1990: A venit vremea și Domnul S-a arătat a doua oară (dar din păcate oamenii erau probabil prea ocupați, pentru că nu L-a văzut nimeni). Dar "proorocia" era limpede: vine Arătarea!:

“ […] a venit vremea celei de-a doua arătări, vremea slavei și a biruinței lui Dumnezeu…” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 24 decembrie 1990)