Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de Mirean
|
Iar cand acest lucru se intampla are, in general, o explicatie medicala.
Referitor la afirmatia mea despre "himen elastic" pe care ai citat-o, nu vad legatura cu ce ai scris tu.
|
Faceam referire nu la "elasticitatea himenului" ci mai mult la
PECETEA fizica.
Da, si "explicatia" medicala pentru probleme psihice cum ar fi ADD/ADHD si Autism si o lista intreaga de altele... au fost pina acum genele, exact ce au descoperit "baietii grei" ai rusilor adica
INCARCATURA GENETICA la care s-a expus mama in timp.
Altfel cum s-ar explica explozia de psihopati si alte psihopatologii din scoli si in rindul tineretului,
CARE NU A EXISTAT SAU MANIFESTAT IN PARINTII LOR, ???
De ce intr-un timp asa de scurt(de o generatie, doua salt de 300%), femeile au inceput sa nasca copii autisti cu duiumul?
Nu este oare pe motiv ca nu citim cum trebuie
codul lasat de Dumnezeu si mai tirziu re-afirmat de Mintuitorul nostru Iisus care ne-a mai dat o sansa sa ne revenim din decadere?[/quote]
Parerea mea ca numarul mare de autsrti si bolnavi de genul acesta se datoreaza in primul rand schimbarii conditiilor de viata (pouare, stress, etc).
Si in trecut exista desfranare si problemele nu erau atat de mari.
De unde ai datele despre cresterea nr de autsti cu 300 la suta,<la ce zona se face referire si cine a efectuat studiul.
Insist sa imi spui si mie care este sursa informatiilor pe care le citezi, in caz contrar discutia cade in derizoriu.
Oricum informatiile mi se par "fortate" in stilul unor povesti care circula din gura in gura...