185. Proorocii uitate, proorocii corectate (V)
3.12. “Proorocie” din anul 1976: Sfârșitul bate la ușă! Copilașii Pucioși sunt în ajunul sfârșitului!
“ Toate profețiile din Vechiul și Noul Testament, s-au împlinit și sfârșitul bate la ușă… …Copilașii Mei, sunteți în ajunul sfârșitului.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 21 februarie 1976)
Se poate prelungi un ajun mai mult de treizeci de ani? Iată că la Pucioasa se poate, deși ajun înseamnă doar cu o zi (sau cu o seară) înainte.
3.13. “Proorocie” din anul 1976: Nu mai e mult: suntem între început și sfârșit!
“ …Copilașii Mei, nu mai e mult, mai sunt câteva sărbători între început și sfârșit…(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 23 februarie 1976)
3.14. Altă “proorocie” din anul 1978: Toate sunt la sfârșit. Toate au ajuns la sfârșit!
“ Veniți-vă în fire, că toate sunt la sfârșit. Nu se mai adaugă nimic, toate au ajuns la sfârșit.”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 26 august 1978.)
3.15. “Proorocie” din anul 1979: Pucioșii sunt la sfârșit!
“Dar să știți că prin aceasta a stricat nu numai legea, ci și duminicile. Să știți că sunteți la sfârșit…” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 9-10 august 1979)
3.16. “Proorocie” din anul 1989: Acum e începutul durerilor sfârșitului!
“ Începutul durerilor sfârșitului, este anul acesta. Cine aleargă după Dumnezeu, va scăpa.”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 6 noiembrie 1989)
3.17. “Proorocie” din anii 2009 și 2010: Acum, timpul e pe sfârșite!
“O, fiule născut din cuvântul Meu de azi, […] ești în staulul Meu de nou Ierusalim. […] cei ce aud glasul Meu prin biserica Mea de nou Ierusalim pe pământul român, pământ ales de la facerea lumii să fie așternutul Meu acum, la sfârșit de timp, când Eu iarăși vin de la Tatăl după om pe nori de cuvânt, căci slava Mea de azi este cuvântul, și prin el Mă slăvesc.”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 12 iulie 2009)
“Hai să facem viață în oameni, viață care rămâne, hai, căci viața Mea în om trebuie răscumpărată de om, iar timpul e pe sfârșite, și omul trebuie să vadă și să creadă aceasta.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 2 august 2009)
“O, popor fericit de cei din cer, o, fiuț mititel, să prețuiești pe Domnul, Care Și-a făcut casă la tine pe pământ, […]căci El te-a ales mireasă a Sa pe pământ în mijlocul acestui neam, neamul român, de al cărui nume plin este cerul acum, la sfârșit de timp, când Domnul Își are sălaș pe vatra aceasta. Nu uita că tu ești rodul credinței celor credincioși venirii Domnului pe pământ cuvânt acum, la sfârșit de timp.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 08-01-2010)
4. Odiseea Apocalipsei
Nici cu Apocalipsa lucrurile nu sunt prea clare. “Proorociile” pucioase pretind despre ea ba că ea e în plină desfășurare și se împlinește sub ochii noștri, ba că e cam pe sfârșite, ba că s-a împlinit deja (deși nimeni n-a văzut-o împlinită până acum):
4.1. “Proorocie” din anul 1974: Se împlinește Apocalipsa!
“Se împlinește, se împlinește Apocalipsa!” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 16/29 martie 1974)
4.2. “Proorocie” din anii 1976 și 1979: Apocalipsa este la sfârșit! (...dar nimeni nu o a zărit)
“Vine vremea, dar nu te întrista. Scrie la carte că suntem la sfârșitul Apocalipsei.”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 6 decembrie 1976)
“ Că iată, toată Apocalipsa am sfârșit și tu frate nu ai văzut…”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 29 august 1979)
4.3. “Proorocie” din anul 1976: Apocalipsa s-a împlinit!
“ Și acești bărbați, nu mai stau pe hotar și stau în văzduh și strigă la Dumnezeu, că s-a împlinit ceea ce e scris în Apocalipsă.”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 7 ianuarie 1976)
|