185. Proorocii uitate, proorocii corectate (VII)
6. Sfârșitul lumii
6.1. “Proorocie” din anul 1961: La anul 2000 se termină cu pământul
În din anul 1961 se “proorocea” că în anul 2000 va fi sfârșitul pământului cel vechi și că în locul lui se va face altul nou:
“Veniți acum la Mine să vă pregătesc ocrotirea că mâine e târziu. Mai sunt treizeci de ani până la anul 2000 și se termină cu pământul[…]. Pământul va trece în stăpânirea Mea ca să fac Pământul nou.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 11 iunie 1961)
A trecut anul 2000 și încă alți câțiva ani buni după aceea, și nimic spectaculos nu s-a mai întâmplat cu pământul: tot cel vechi a rămas.
6.2. “Proorocie” din anii 1973, 1976 și 1982: Puțin va mai fi și se va termina cu toate:
“…Fiilor, copilașii Mei, fiilor, Mai avem puțin și terminăm. Puțin, fiilor, nu se spune cât mai am, dar vă anunț că mai am puțin și la terminare va fi multă jale…” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 31 martie/13 aprilie 1973)
“ Mai avem puțin și sfârșim, se ridică vasul.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 22 ianuarie 1976)
“ Acum tot eu sunt, tot această lucrare este, și puțin va mai fi și se va termina cu toate.”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 2/15 aprilie 1982)
6.3. “Proorocie” din anul 1978: Puțin, puțin mai este și lumea toată și soarele și luna vor pieri!
“ Zice Domnul: “Gata!” și când zice “Gata!” a pierit lumea și conducătorul ei, dar puțin, puțin și vă veți uita și nu veți mai vedea lumea, nu veți mai vedea soarele și luna, căci lumina va fi creștinul adevărat, bine înarmat în viața creștină”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 20 decembrie 1978/2 ianuarie 1979)
6.4. Altă “proorocie” din anul 1978: S-a terminat, s-a terminat!”
“ De aceea v-am spus: “S-a terminat, copilașii Mei, s-a terminat” ”.(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 20 decembrie 1978/2 ianuarie 1979)
Realitatea spune altceva. Dacă pucioșii au dreptate, înseamnă că s-a terminat înainte de a începe.
6.5. “Proorocie” din anul 1982: Pieirea lumii se amână de azi pe mâine!
“ O, cât de milos și de îndurător este Domnul și cum Se uită la Măicuța Lui, care se roagă să mai amâie de azi pe mâine pieirea lumii!” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 7/20 mai 1982)
6.6. “Proorocie” din anii 1982 și 1990: Mai e un pas!
“ Hai înainte cu Domnul, că mai avem un pas și punem crucea sfântă a Domnului în vârful Golgotei. Uite, Domnul vrea să înceapă secerișul, să aleagă neghina de grâu […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 2/15 iunie 1982)
Tot pe loc, pe loc, pe loc! După opt ani, mai era de făcut… tot un pas:
“ Nu mai plânge, Verginico, ajunge tată, că un pas mai este și intrăm în vremea cea fără de durere, fără de întristare și fără de suspin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 27 noiembrie 1990)
6.7. “Proorocie” din anul 1988: În anul 2000 pășește turma și Păstorul
O nouă “proorocie” pucioasă pretindea că nici nu se va ajunge în anul 2000 și vor începe “durerile” , iar în anul 2000 va veni Păstorul și va păși pe pământ:
“ Caută în Scriptură, că zice că atunci când vor mai fi doisprezece ani până la 2000, sunt anii durerilor. Dar nici nu va fi până la 2000, că atunci pășește turma și Păstorul. Dacă nu crezi, vei trăi și vei vedea. Cine nu crede până nu vede, nu ajunge să vadă.”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 21 februarie/5 martie 1988)
6.8. “Proorocie” din anul 1989: Sfârșitul lumii e gata, e în prag. Vine durerea!
“ …Când va veni sfârșitul acestei lumi, se va chinui în dureri și va striga să vină moartea, și moartea nu va veni.[…] Ce durere va fi peste lume! Nici o durere nu este mai mare ca focul. E gata, anul cu primele dureri. E gata, e în prag. Vine durerea!” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 21 iulie/3 august 1989)
6.9. “Proorocie” din anul 1990: În sfârșit, Vine sfârșitul lumii!”
“ Vine sfârșitul lumii măi creștine, vine sfârșitul duhului lumii, scoate din tine duhul lumii și vei fi viu și vei face parte dintre cei scăpați cu viață. Vei face parte din numărul cel pecetluit de Dumnezeu.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 26-12-1990)
6.10. “Proorocie” din anul 2009: Lumea a ajuns la sfârșit
“Veniți și învățați să vă faceți fii ai lui Dumnezeu și omorâți lumea și duhul ei din voi, căci lumea a ajuns la sfârșit, iar Eu, Domnul, la început, și vor fi fericiții Mei cei ce vor lua și vor învăța viața.”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 11-09-2009)
|