View Single Post
Vechi 02.04.2010, 01:51:45
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de felixlivadaru Vezi mesajul
Eu nu m-am casatorit cu o desfranata insa m-am casatorit cu o fosta desfranata care a renuntat pentru totdeauna la trecutul ei.
Pe langa faptul ca este frumoasa si desteapta este si o sensibila si o delicata si o persoana deosebit de sufletista.
Noaptea nuntii a fost prima noastra noapte petrecuta impreuna si pot spune ca a fost cea mai frumoasa noapte din viata mea . Acum mi-a nascut o fetita si daca ar fi sa o iau de la capat as face-o cu siguranta.
Pentru ca este o dulce i-am cumparat de ziua ei onomastica un inel si de ziua de nastere ii voi lua si un lantisor. Si ea a facut destule lucruri frumoase pentru mine.
M-a frapat faptul ca stie exact cam cum mi-as dori eu sa fie si incearca sa fie asa, adica sa fie pe placul meu insa in relitate am descoperit ca nevointa ei este mult mai mare. Cand spun asta ma refer la rugaciune, post, milostenie etc.
Credeti ca am pierdut ceva ca nu m-am casatorit cu o virgina?
Nu, n-ai gresit.Am un prieten care s-a insurat cu o virgina,i-a avortat primii doi copi si este dispusa tuturor barbatilor simpatici.Bietul om nu mai are nici un prieten...Asa ca nu toate virginele termina bine cand isi descopera apetitul,cum nici toti barbatii sunt mono...Casa de piatra,sa fiti fericiti!
Reply With Quote