View Single Post
Vechi 08.04.2007, 15:57:38
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Veilur,nu se joaca cu nicio papusa voodoo,chiar a fost o emisiune pe Discovery Channel,in care povestea lamurit cum o patise un copil care nu mai asculta de mama lui,ci de duhul celui rau.Mie mai intai mi-a aratat cineva,chemand chipurile,pe Iulia Hasdeu,dar bineinteles ca nu era ea.Eu nu chemam pe nimeni,ca stiam ca este pacat sa chem sufletele mortilor, care oricum nu vin ele,dar era cel rau care vine nechemat, si comunicam cu el fara sa stiu cine este pana intr-o zi,cand m-a pus Dumnezeu,trecandu-mi prin cap, sa intreb de iubeste oamenii,si pe mine bineinteles,caci eu credeam ca e ingerul bun,dar numai ingerul bun nu era.Am intrebat apoi cum il cheama si si-a format numele cel rau:sa..an.Am inlemnit de frica dar m-a ferit Dumnezeu de posedare,de aceea scriu aici sa nu mai fie cineva naiv ca mine si sa practice asa ceva ca nu stie in ce se baga.Eu nu am stiut ca e cel rau,de aceea m-a ferit,cred eu,Dumnezeu.Nu a fost cu stiinta sau vreo intentie cat de mica, dar tot pacat ramane, deci sunt in iad cu sufletul din cauza aceasta.Am duhovnic si acum intreb pe Sfintia Sa.
Reply With Quote