Ei prieteni,se pare ca a inceput...Sminteala si nebunia sunt acum virtuti,si mai mult,sunt subiect de discutie "elevata" intre savanti, nu-i asa ? Basca ca nici istoricii nu se lasa mai prejos, vin cu argumente "stiintifice", ce mai, a murit Regele traiasca regele(a se citi Satan).
Intrebare pentru cei care cred ca : „There’s probably no God. Now stop worrying and enjoy your life”
Care viata ? Asta de 60-70-80 ani,din care mai mult de jumate o cheltuim alergand dupa bucuria vietii mai sus amintite, si mai apoi, cand inchidem ochii realizam ca totul a fost in van ?
Le multumesc d-lor englezi pentru indemn, dar nu, sa se bucure dansii !
Eu unul am incercat din cand in cand, dar mi-a dat cu virgula...asa ca am lasat-o balta, demult. Acum ma straduiesc sa repar ce am stricat atunci cand ma "bucuram de viata",
si este al naibii(ptiu drace) de greu,am cam imbatranit...dar mai bine mai tarziu dacat niciodata, spune mioriticul nostru cioban(din care ma trag si eu, evident).
Hai ca sunt stihiile trecute, sa avem Pace si Lumina si Intelepciunea sa patrundem taina Iubirii de Dumnezeu.
Sa aveti un Paste Fericit acolo in Anglia mai Romanasilor ! Si sa nu va lasati ispititi, ca dulceata de azi este nefiinta de maine !
Last edited by eodor nastasa; 02.04.2010 at 05:53:45.
|