View Single Post
Vechi 02.04.2010, 11:01:35
aureliapopescu aureliapopescu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.11.2005
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Tocmai de aceea am deschis acest topic, spre a afla de unde ar fi posibil de luat asemenea informatii ciudate.

3. "Din curiozitate!" Pai, primeste acest cuvant al PS Sebastian, care zice: "Curiosii nu vor mosteni Imparatia Cerurilor."

Iertate sa imi fie si mie cuvintele directe, insa ai mila si drag de om, macar in aceste zile mari.[/quote]
Din pacate, nu am atata dragoste, caci daca as avea as muta si muntii din loc...e un citat cu siguranta il cunosti.
Nu inteleg de ce te deranjeaza binecuvatarile pe care le primesc credinciosii, prin intermediul acestor carti ca asta presupune! Nu vreau sa fac polemica cu tine si cu atat mai putin sa te manii sau sa te supar.Eu am scris ceea ce sunt sigura ca nu ar face si nu face nici un preot care slujeste in BOR.Eu la asta m-am referet ! Ca nu vrei sa-mi spui mie si celorlalti este alegerea ta! Dumnezeu sa va intelepteasca pe amandoi in egala masura si sa va indrepte pasii.
Stiu ca in egala masura curiosii si cei care aduc hula nu vor intra in rai si foarte multi cu multe pacate. O sa-mi infranez curiozitatea cat mai mult.!
Multumesc de sfat!
Doamne ajuta si lumininarea mintii sa o ai![/quote]
Raspunsul la toate intrebarile si framantarile tale le gasesti la parintele care va spus aceasta predica e simplu!
Reply With Quote