View Single Post
Vechi 02.04.2010, 17:35:44
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta

7. Răcirea globală a planetei Pământ

La ora actuală, cercetători din toată lumea au demonstrat că încălzirea globală este o realitate îngrijorătoare, care ar putea afecta grav echilibrul vieții pe pământ. Soarele strălucește mai puternic, radiațiile solare sunt tot mai periculoase pentru pielea omului, ghețarii se topesc văzând cu ochii, temperatura medie anuală este într-o lentă, dar constantă creștere, de zeci de ani încoace, unele specii de plante și animale sunt amenințate cu dispariția. În pofida aceste realități, pucioșii lansează și ei o “proorocie” în contra vântului : clima se va răci atât de serios, încât nici culturile agricole nu vor mai putea crește, iar omenirea întreagă va fi amenințată cu inaniția. Teza încălzirii globale ar fi așadar o mare minciună a oamenilor de știință, pe nedrept numită astfel.

7.1. “Proorocie” despre “răcirea globală a climei”:

“ ..Și soarele și-a schimbat lumina sa, și să știți că rău va mai fi. Veți pune pe pământ sămânța și nu va mai răsări. Că numai rece va fi, ca să vadă omenirea că le va pieri toate minciunile. Crezi?...”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 23 iunie 1977)

Eu, una, mărturisesc sincer că nu. Pare mai plauzibilă teza "încălzirii globale" decât cea a "răcirii globale".
Păi se vede că ești necredincioasă, și ce să-ți mai fac dacă văd că cu cât îți arăt răul tu parcă dinadins și cu o plăcere nebună îl faci, în ciuda celor mai elementare logici, scriind cu trufie proorocii corectate, păi nu ți-am spus că nu-s corectate? Și văd că vrei să le corectezi tu!

Nu ți-am demonstrat că e vorba de a+b= Alpha + Omega =b+a, unde a e prima ediție a sfintei cărți și b este a doua ediție? De ce te încăpățânezi ca să faci în ciuda înțelepciunii și a noțiunilor elementare de logică? De ce vrei mereu să te faci că nu pricepi, doar pentru că ești mândră de necredința ta? Păi dacă nu crezi asta nu poate fi un motiv de a te autoflata și a învăța pe alții să te urmeze! Mai degrabă pleacăți urechea și ochiul la texte pentru a pricepe sensurile profunde și nu te prefă mereu că nu știi despre ce e vorba și că ar fi scrise acolo lucruri mincinoase sau absurde sau aiuristice. Sau îți place să fi adulată de oameni ca o mare prefăcută cinică?

Dar iată că tu te arăți mare și tare la umbra copacului lui faraon, cu urechea supusă la socotelile vrăjitorilor lui, stiințifici, ce susțin grozăvii științifice, SiFi, cu încălzirea globală și topirea ghețarilor și milioanele de ani de la bigbang și glaciațiunile și erele globale, și pământul ca o sferă, și teoriile modelelor atomice și astronomice, care toate toate sunt niște absurdități de adormit fraierii, și iată că toată gLumea e fraieră că îi crede pe ei fără cârtire, îi crede pe 'cercetători', îi crede pe cei ce ghicesc viitorul și privesc la stele și la socotelile lor, și spun ei cum a fost și cum o să fie. N-ai decât să-i crezi pe ei dacă așa vrei. Dar cei care își duc viața în 'adevăr' vor vedea minciuna cât toate zilele cândva căci va fi tot mai rece așa cum zice Cuvântul lui Dumnezeu, vor semăna și în ghiață nu va mai crește nimic, bocnă și corban, fiindcă se vor răci sufletele de la atâtea minciuni, de la patimi grele, tot așa cum s-au răcit sufletele de la minciuna cezarului, ce după 1977 s-a tot îngâmfat până a fost împușcat de ai lui, iar după aia sigur că a tot fost mereu sfârșitul a toate, că echipa lui faraon ce s-a auto-emanat a păpat toată agoniseala poporului și a oamenilor și a păpat prin minciuni până și fierbințeala libertății de pe străzi, transformând tot ce a atins în întuneric, în scârbă, în urâciune, în dezbinare de Adevăr.

Iar acum în ultimii ani nu vezi că e frig și iarnă tot anul și abea câteva luni de vară avem când e secetă sau lovesc inundațiile că au defrișat tot? Te faci că nu vezi? Ce încălzire visezi? La ce te aștepți? Crezi că sfintele proorocii nu se împlinesc? Unele se împlinesc oricum iar altele și funcție de om, căci cu omul credincios și iubitor și nepăcătos se plinesc toate proorciile cele bune și frumoase.

Iar teoriile alea cu degradarea mediului și cu încălzirea globală sau alte prostii, astea nu au bază reală ci baza reală a ce se vede este că poluarea și acțiunea nocivă a omului de a secătui mediul și pământul aduce peste noi toate relele, și nu va fi înte-un fel sau altul doar că au dedus ei tot felul de consecințe absurde că or să se întâmple așa într-un ținut unde Dumnezeu e absent sau nici n-a existat vreodată.

Iată că ei deduc tot felul de prostii, și voi îi credeți pentru că sunteți obijnuiți să stați la umbra lui faraon, și în el v-ați pus nădejdea și în copacii lui ce se înalță până la cer și dau fructe din care se satură toți muritorii... Și ca maimuțele ingâmfate v-ați suit în copac și de sus priviți la noi crezând că sunteți deasupra... pericolului.

Și paginile astea scrise de tine despre proorocii, interpretate cu reacredință sunt pentru ați etala necredința? Și ce mă încălzește pe mine că tu ești necredincioasă? Că nu pricepi și nici nu vrei să pricepi învârtoșând mereu până și elementarul pe care de zeci de ori ți l-am din arătat cum e în speranța onestității tale, că o să pricepi, vezi și apoi faci efortul și crezi. Dar acum am constatat că defapt tu faci în ciudă, căci în batjocură ai rescris proorocii corectate, deși ți-e clar și ție că minți, deci iată că nu mai am ce să-ți fac, nu mai am nici o speranță în ce te privește, discuția cu tine nu mai are sens, fiindcă se vede că nu cauți altceva decât să faci în ciuda lui Dumnezeu, și în ciuda argumentelor elementare, vrând cu tot dinadinsul să pui deasupra ca o ispită necredința ta pe care noi s-o luăm drept vrednicie, călcând în picioare orice urmă de logică, de elementar, de onestitate pentru a avea unui dialog sincer și drept.

Deci dacă așa procedezi, atunci gata, inima mea a înghețat față de tine și ești pentru mine ca un vameș și ca un păgân, dacă nu cumva ca un drac și n-ai decât să stai cât vrei la umbra copacului lui faraon, cu toți vrăjitorii lui științifici, slujind idolilor, în speranța că o să vă scape ei pe voi de frigul ce va să vină.

M-am întristat și mă simt dezamăgit căci aveam speranță că am cu cine să discut spre Adevăr, dar tu nu cauți Adevărul, tu nu mergi pe Cale ci se pare că faci în ciudă și ești purtată doar de interesele lui nenia cu pisikaa lui din lesă și eretele lui de pe umărul drept și îi faci toate voile mârșave de frica lui tanti grijania ce stă pe coadă lungă de mătură sau de topor pentru ca împreună să slujiti conștiinței fățărniciei teroriste, și asta e toată vrednicia voastră pe care iată că o etalați ca să vă dați și exemplu ... 'bun'... de urmat.

Eu nu vă urmez ci vă urez drum bun spre loje adică spre jeol, că văd că nimic nu mai este de făcut și de discutat cu tine, dar totuși uite că mă mai rog odată de rămas bun:
Miluiește Doamne pe MM, dacă este cu putință ca să se întoarcă la credință și umilință... că iată că s-a pierdut de tot în gLumia lui faraon și e mai rău de ea și de viața ei decât era în sodoma și gomora.

Last edited by vsovivi; 02.04.2010 at 18:25:08.