View Single Post
Vechi 02.04.2010, 17:45:32
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Ce bine de voi ca aveti timp si stare sa stati si in Joia si Vinerea Mare sa prigoniti oameni fara sa intekegeti nici ce spun.
La slujbe va duceti cumva zilele astea?
sophia nu prea dai dovada de sophia(intelepciune) se vede ca esti viclean ,nu cred ca esti ortodox ,sau poate esti ...doar cu numele .
ce ironie, vorbesti de dragoste ? unde-i "dragostea" ta ? in cuvintele:
Citat:
Mult ajutor am aflat de la ne-ortodocsi.
Iar de la ai mei am sa spun doar ce mi-a spus recent preotul: "Biserica (Ortodoxa) nu se poate ajuta nici pe ea insasi, asa ca ce astepti de la ea, de la noi?"
Este f.graitor.
da este foarte graitor ... faptul ca nu cunosti ce inseamna Biserica lui Hristos . poate esti doar un ateu care stie si el ceva despre ortodoxie si isi da cu parerea ...ca sa nu taca.
sa-ti spun ceva ce tu nu stiai : harul Duhului Sfant se afla doar in Biserica lui Hristos ,daca il da Domnul si la altii(in mod exceptional ,nu ca regula) ,nu stiu (si nu e treaba mea sa iscodesc) asta e voia Lui ,insa a spus clar Hristos :" Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește. "(Matei 12.30) ...si Hristos nu spune prostii ...Harul se da NUMAI prin Hristos . PUNCT.

Citat:
Zilele acestea am avut niste surprize f.placute si am trait momente superbe tocmai printre oameni de alte confesiuni. Intr-un cuvant comuniune sufleteasca. Ce bine face aceasta!
si Eva a trait niste momente foarte placute, fiind in comuniune de iubire "frateasca" si dialog cu diavolul ,dar s-a trezit apoi dezbracata (impreuna cu Adam) de harul dumnezeiesc vezi sa nu patesti si tu la fel , crezand glasul vicleanului .
daca vrei viata usoara esti liber sa treci la alte biserici ,trupul se va bucura ,dar mantuire nu este...Hristos a spus clar :
"În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea. " (Ioan 16,33)

de ce respingi cuvantul lui Hristos si afirmi ca esti ortodox ?
Citat:
Si am ajuns (de fapt de mai demult) la concluzia ca nu credinta il face pe om si sufletul lui, ci fiecare este asa cum vrea si poate el sa fie.
Exista oameni minunati in alte confesiuni/credinte, care iti arata de fapt ce este credinta adevarata: iubirea de aproape, mila, afectiunea, echilibrul sufletesc. Nu canoane, legi si austeritate.
la fraza asta te-ai dat de gol ca esti doar ateu viclean care spune ca de fapt nu exista Biserica Adevarata a lui Hristos si ca toate bisericile pot aduce mantuirea, daca omul e bun si iubitor ->iarasi il faci pe Hristos mincinos (asa cum a procedat si sarpele cu Eva contrazicand cuvantul lui Dumnezeu si incurajand-o cu "iubire" :"Nu, nu veți muri! Dar Dumnezeu știe că în ziua în care veți mânca din el vi se vor deschide ochii și veți fi ca Dumnezeu, cunoscând binele și răul". )

in tot ce spui il contrazici pe Hristos ...
oare exista atei ortodocsi ? :)

PS: sper ca esti doar un tanar infatuat ,decat un ateu viclean

DOAMNE AJUTA!