View Single Post
Vechi 02.04.2010, 19:46:08
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Astronomii nu stiau pana nu demult cate planete sunt in sistemul nostru solar. Insa prin calcule complexe au dedus, nu vazut, ca ar trebui sa mai fie o planeta de dimensiuni foarte mici si foarte departe de Soare, ca sa le iasa ecuatiile gravitationale. Si asa a aparut pe cer Pluto.

Cea mai apropiata stea e Alfa Centauri la cam 4 ani-lumina de noi. Poate sa aiba sau nu planete - nu stiu - dar nu-mi imaginez cum ar putea cineva sa detecteze prezenta vietii pe orice planeta asa departe de Pamant. Ca se mai izbesc pe Terra meteoriti in care mai sunt cateva molecule digerate... asta-i alta treaba. Nu se stie de unde vin si cine i-a trimis la noi. :)

Este normal ca deocamdata,in momentul asta,astronomia nu e foarte foarte evoluata,moderna,super moderna ca sa isi atinga toate obiectivele dar in viitor sunt sigur ca se va putea.Cineva imi explica pe un alt forum ca ,cu ajutorul telescoapelor foarte puternice pe care le detin astronomii pot analiza in procent de 20-30% alte planete.
Inca ceva.Daca noi cautam viata pe alte planete asta nu inseamna ca nu ne ingrijim de suflet,ca ne este mintea-n loboda,de exemplu eu am timp si pentru cunoastere si pentru suflet si sunt sigur ca multi dintre noi fac asta,un exemplu clar si palpabil este FlorinDaca nu lipseste Hristos in sufletul oamenilor si daca cele 10 porunci sunt respectate nu exista niciun pacat sau greseala in a ne informa si a cauta viata pe alte planete,oricare ar fi ea,inteligenta sau inferioara.
Reply With Quote