185. Proorocii uitate, proorocii corectate (XI)
9. Protocronismul rromânesc și mondializarea pucioșismului
9.1. Răspândirea învățăturii pucioșești pe tot globul, generalizarea limbii române și supremația poporului român peste celelalte popoare sunt iminente:
“Mai e o clipă mică, și învățătura cuvântului Meu va fi luată cu asalt și va fi hrană vie și nestricăcioasă pentru multe noroade care vor învia și vor lua cu asalt împărăția cerurilor și o vor cuceri și vor fi ai ei și se vor numi popor român.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 8-02-1998)
9.2. La început, Dumnezeul Pucioasei le vorbea supușilor Săi folosindu-Se de „limbile cerești”:
“Nu te teme de cei ce nu cred duhurilor cerurilor, căci Duhul Sfânt este peste tine și te învață să grăiești în limbi noi și necunoscute până acum, și te învață să tălmăcești aceste limbi cerești celor ce aud și nu înțeleg cu mintea lor pe cele venite de la Duhul Sfânt.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 11.12.1991)
9.3. Apoi, Dumnezeul Pucioasei promovează exclusiv „limba Duhului Sfânt” și-i îndeamnă pe cărturarii lumii să se facă tălmăcitori ai aestei limbi:
“Este scris, dar nu este înțeleasă această Scriptură și în zadar au căutat mai-marii legii bisericii și cărturarii lumii să scrie cărți peste cărți și să-și însușească ei dreptul la cuvânt peste mulțimile cele arse de sete, căci setea mulțimilor nu poate fi stinsă de nimic și de nimeni, ci poate fi stinsă de cuvântul Duhului Sfânt, Care vine din cer în locuri curate, în inimi curate și sărace în duhul lor, fiindcă Duhul Sfânt nu Se apropie de cei semeți cu duhul, de cei cunoscători ai literei, și aceia, dacă vor să slujească Duhului Sfânt, să se aplece și să se facă tălmăcitori ai limbilor Duhului Sfânt, care iau naștere în cei săraci în duhul lor. Aceasta este orânduiala lui Dumnezeu, orânduiala Duhului Sfânt, de la început și până la sfârșit, dar Dumnezeu este fără de început și fără de sfârșit, iar Duhul Sfânt este întru Sfânta și nedespărțita Treime, Care Se numește Dumnezeu.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 22-07-1992)
9.4. Sinodul BOR (poreclit la peiorativ “sinedriu”) este îndemnat să-și facă rost de apostoli, și de prooroci, și de învățători, și de tălmăcitori ai limbilor cerești, dacă vor ca trupul bisericii lor să fie întreg:
“O, sinedriule, să nu primești în inimile tale duhul minciunii și al măririi de sine, să nu primești duhul lumii și al lăcomiei, și să cunoști cercetarea Mea în mijlocul tău. Nu te teme de irozii care nu cred în Dumnezeu, nu te teme de acești prooroci mincinoși, că aceștia vrând-nevrând vor asculta de Dumnezeu. Caută cu împărăția cerească și întărește-ți sfințenia, căci toate podoabele de pe pământ vor fi adăugate ție și vei fi vie. Vorbește-i despre Dumnezeu lumii păcătoase, dar să fie întreg trupul tău, și să aibă apostoli, și prooroci, și învățători, și tălmăcitori ai limbilor cerești, și să fii curată, biserica Mea, și să învieze lumea la glasul tău și să vadă calea și să meargă pe ea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 14-01-1993)
9.5. Poporul pucios este și el îndemnat, să se înduhovnicească cu Duhul Sfânt și așa să sufle peste lume.
Limba lui Dumnezeu între oameni va fi să fie focul Duhului Sfânt. Toată suflarea va vorbi în curând numai o singură limbă, limba Duhului Sfânt.
“O, Israele, poporul Meu de azi, de câte ori am suflat Eu peste tine, tată! O, de câte ori am suflat ca să iei Duh Sfânt prin darul și prin harul Meu! Iată, și azi îți zic: ia, tată, Duh Sfânt de la Mine, și înduhovnicește-te cu Duhul Sfânt și suflă peste lume, măi poporul Meu. Pentru asta te-am ales Eu pe tine și te-am școlit la această școală a Duhului Sfânt, școală cerească, tată. Pace ție, poporul Meu Israel! Pace ție, și Duh Sfânt de la Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt! Focul Duhului Sfânt este ființă, tată, ființă a Treimii Dumnezeiești. Limba lui Dumnezeu este focul Duhului Sfânt, limba lui Dumnezeu între oameni. […] Iată, vine ziua când toată suflarea de pe pământ, toată câtă va fi în trup și în afară de trup, toată să aibă numai o limbă, limba Duhului Sfânt. Cel ce vorbește azi în limba Duhului Sfânt la cei neștiutori, acela are nevoie să și tălmăcească tâlcul cuvintelor Duhului Sfânt, dar în ziua Mea de slavă nu va mai fi nimic de întrebat, nimic de tălmăcit, căci Duhul Sfânt va fi Acela Care Se va împărți, și se va împlini Scriptura aceea despre nașterea din nou a lumii. Dar până atunci, lucrez cu tine peste lume, popor al Meu, popor al Duhului Sfânt, Care curge peste tine în limba înțelepciunii nevăzute a lui Dumnezeu.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 19-06-1994)
9.6. Poporul pucios este și el îndemnat să vorbească numai limba Duhului Sfânt.
Toată limba de pe pământ (deci și cea română, care va fi premărită în chip deșănțat ceva mai târziu) sunt străine de limba cea din cer.
“Iată, limba cea încâlcită a lumii, limba cea încurcată care a acoperit pământul din pricina duhului omului care s-a semețit până la scaunul lui Dumnezeu, limba aceasta a primit pedeapsa amestecării ei, și omul nu are cum să mai deslușească nimic, și se zbate om cu om, om peste om, și nu mai este capăt de ieșire din această încurcătură. Dar tu, poporul Meu, ai limba Duhului Sfânt peste tine, și s-o vorbești, fiule, pe pământ, […] Adevărat vă spun, că numai în cer se poate învăța această limbă și această școală, că pe pământ e amestecarea limbilor, măi copii, și de aceea vă spun mereu să stați în cer, copiii Mei, și să nu ieșiți din cer, că pe pământ e amestecare mare de limbi, și de duhuri de limbi, și nimeni n-ar crede dacă i-aș spune că limba de pe pământ e străină cu totul de cer, de limba cea din cer. Eu de aceea caut clipă cu clipă să iau de pe tine pământul, măi Israele, și să pun pe tine cerul, și tu înțelegi această limbă cu care-ți vorbesc, că tu înveți în cer, fiule. […] și nu mai au oamenii limba Duhului Sfânt, și așa este și azi, și de aceea am zis Eu vouă că limba Duhului Sfânt nu se poate învăța pe pământ, și numai în cer, Israele, poporul Meu, că numai cu tine vorbesc tainele Mele cele cerești.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 19-06-1994)
9.7. Limba Duhului Sfânt este fără de sfârșit pe pământ și în cer.
Cu Dumnezeu este numai o singură limbă, limba Duhului Sfânt. Așa cum a fost și la Cincizecime, când toți auzeau în limba lor ceea ce era de auzit. Așa va fi și la sfârșit, când vor fi chemați toți la nunta Fiului de Împărat:
“Învățătorii care învață și vorbesc în numele lui Dumnezeu, aceia au citit cartea limbii Duhului Sfânt, dar dacă ei nu împlinesc cele scrise, nu se cheamă că învață, și când ei vor spune: „Doamne, am învățat lumea prin piețe și am urmat Ție“, vai, ce dureros va fi răspunsul Duhului Sfânt, al limbii Duhului Sfânt, care este din cer și care nu poate fi cuprinsă în cartea cea de pe pământ! Limba aceasta și grăirea ei este fără de sfârșit pe pământ și în cer, și iată, cartea stă deschisă până la sfârșit, până la începutul cel dintâi, care iarăși va să fie întru așezarea celor neclătinate. […] Cu Mine este numai o singură limbă, tată, limba Duhului Sfânt, focul Duhului Sfânt, curățitor de moarte, și toate se vor întoarce spre cele neclătinate. Toți oamenii care erau adunați la Ierusalim în ziua Cincizecimii, toți au fost cuprinși de lucrarea Duhului Sfânt, toți auzeau în limba lor limba Duhului Sfânt, și ei credeau că vorbește mustul, măi copii. […] Toți oamenii erau cuprinși în această veselie de limbă nouă în Ierusalim, limba din cer peste făpturi. […] Mi-e drag să petrec cu tine, măi poporul Meu, și dacă și ție îți este drag, vom lucra de-acum, vom lucra mult, și vom aduna pe cei risipiți ai tăi, și apoi vom chema mesenii la nunta ta cu Mine, măi poporul Meu, că te vor vedea în slavă învăluit și vor veni după tine, și vor veni după Mine, și va vorbi limba Duhului Sfânt peste fii și fiice, peste bătrâni și tineri, peste robi și roabe, și va fi veșnică serbare de Duh Sfânt în cer și pe pământ, și totul va fi nou și în strai de serbare, poporul Meu Israel.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 19-06-1994)
|