185. Proorocii uitate, proorocii corectate (XII)
10. Venirea Domnului
10.1. “Proorocie” din anul 1975: Vreme trece, vreme vine…și apoi vine Domnul!
Pucioșii “proorocesc” în același an trei versiuni diferite de “venirea a Domnului”: a) că va veni după o vreme ; b) că va veni după ce vor trece două vremi; c) că va veni după ce vor înșira trei vremi una după alta. În toate cele trei versiuni, pe parcursul ultimei vremi va avea loc și venirea Domnului.
Pe rând, cele trei versiuni sunt prezentate astfel:
a) Domnul Iisus a trecut deja prin primele două vremi, și mai urmează doar o vreme mică, un timp extrem de scurt, cât o clipită de ochi, în care El va veni:
“ Eu, Domnul Iisus Hristos M-am coborât din cerul sfânt pe acest pământ și am trecut prin două timpuri, prin două vremi. Odată am petrecut în trup și aceasta cu greu am petrecut și a doua oară am petrecut cu Duhul……Și mai este un timp, și știți cât e? Cât ai deschide ochii și i-ai închide…”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 22 decembrie 1975)
b) O altă afirmație arată că mai urmează două vremi: mai întâi o vreme, după care vine o a doua, a Domnului Iisus.
“ Mai este o vreme și vine a doua vreme, a Domnului Iisus, că vremea Sa se repetă.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 25 august/7 septembrie 1975)
c) În aceeași expunere ni se propune însă și o pradigmă complet diferită: mai urmează trei vremi. Mai întâi sunt două vremi una după alta, și abia după aceste două vremi vine a treia, a Domnului Iisus :
“ Mai este o vreme și încă o vreme, și după aceste două vremi vine Domnul Iisus, cu toată suflarea Sa, cu toată slava Sa.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 25 august/7 septembrie 1975)
Partea curioasă este că ultimele două versiuni, după ce că sunt anapoda, căci se contrazic grosolan în ce privește numărul vremilor de pe urmă (ba două, ba trei!), apar în textul pucios exact una după alta!
10.2. “Proorocie” din anii 1974, 1990, septembrie 2009 și decembrie 2009: Vine Domnul, acum!
“S-a desființat religia, dar credința mai este. Și pe aceasta vor s-o desființeze, dar mai înainte de a se închide ușa bisericii, cu un minut mai devreme, vine Domnul.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 21 mai / 3 iunie 1974)
Zeci de biserici au fost, după 1974, nu numai închise, dar și dărâmate din temelii, și nici Domnul, nici nimeni altul n-a mai venit să le salveze.
“Numai să vrei, creștine, că iată, uită-te tu că vine Domnul și se împacă cu tine, vine și-ți iartă totul și nu te nimicește. ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 26 decembrie 1990)
“Nu te teme, turmă mică! Mântuitorul tău vine la tine, vine ca Mirele la mireasa Sa. Vine Domnul, vine la cea care se păstrează în duh de mireasă a Sa. Amin, amin, amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 21-09-2009)
“O, popor de la izvor, credința ta s-a făcut stâncă de izvor și vine Domnul în mijlocul tău cuvânt și te adapă, și Evanghelia Lui curge prin cei ce stau înaintea Lui ca să așeze în carte cuvântul venirii Lui.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 14-10-2009)
10.3. “Proorocie” din anul 1982: Vine Domnul, în curând!
“ Fiți ai Mei, fiți gata pregătiți că vine Domnul în curând! ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 25 iunie 1982)
“ Fiți gata, poporul meu. Uniți-vă într-o inimă și un gând, că vine Domnul în curând! ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 26 iunie/ 9 iulie 1982)
|