View Single Post
Vechi 03.04.2010, 00:56:34
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 185. Proorocii uitate, proorocii corectate (XIII)

10.4. “Proorocie” din anii 1982 și 1983: Vine Păstorul!

“Fiți treji în așteptarea Păstorului” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 5/19 noiembrie 1982)
“ Hrăniți-vă cu hrană vie și întăritoare, că vine Păstorul cel de sus”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 16 / 29 noiembrie 1982)
“ Pregătiți oile, că în curând vine Păstorul cel mare să le ia în primire…”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 3 mai 1983)

10.5. “Proorocie” din anul 1994: Numai pucioșii Îl vor vedea pe Domnul

Pucioșii nu-L văd acum pe Domnul Pucioasei, deși ar cam trebui; dar Îl vor vedea atunci când El li se va descoperi, iar El le promite că așa va fi, căci au trecut deja două veacuri și lucrarea Lui e pe sfârșite.
Înseamnă că de aceea nu-L vedeau: nu din vina lor, ci pentru că nu li se descoperise încă. Interesant este că chestiunea vederii Domnului” n-a fost “proorocită” de la început. În ediția inițială a cărții “Cuvântul lui Dumnezeu” nu se pomenește nici un cuvințel despre “vederea Domnului” de către pucioși”. Ediția a doua vine cu corecțiile necesare, adică vine cu ceea ce uitase Domnul să spună în ediția întâi. Să fie ceva probleme de memorie la Dumnezeul Pucioasei?
Iată textele așa cum apar ele în cele două ediții:

“...și de aceea trebuie să fii tare în credință, Israele. Eu așa am spus: “voi fi cu voi până la sfârșitul veacurilor și cuvântul Meu este adevărul”. Și iată ce lucrare fac cu tine popor iubit, că am cuvântul Meu în mijlocul tău și sunt cu tine după cum am cuvântat și iată acum e pe sfârșite lucrarea Mea cea de două veacuri după cum scrie în Scripturi și va fi să Mă las descoperit lângă tine popor al Domnului.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” - ediția 1995; fragment din mesajul datat pe 7 aprilie 1994)
“ ...și de aceea trebuie să fii tare în credință, Israele. Eu sunt mereu, mereu lângă tine, dar stau nevăzut, tată, și tu ar trebui să Mă vezi, să Mă vezi de-acum, că Eu așa am spus: «Voi fi cu voi până la sfârșitul veacurilor» și cuvântul Meu este adevărul, și iată ce lucrare fac cu tine, popor iubit, că am cuvântul Meu în mijlocul tău, și sunt cu tine, după cum am cuvântat. Acum e pe sfârșite lucrarea Mea cea de două veacuri, după cum scrie în Scripturi, și tu va fi să Mă vezi, tată, va fi să Mă las descoperit lângă tine, popor al Domnului.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” - ediția 2006; fragment din mesajul datat pe 25 martie/7 aprilie 1994)

10.6. “Proorocie” din anul 1998: Pucioșii Îl vor vedea pe Domnul în mod deplin, peste o clipă mică

Între timp, opțiunea “Domnului “ Pucioasei s-a clarificat: adepții Lui Îl vor vedea pe deplin, doar peste o clipă mică:

Mai e o clipă mică, și ochii tăi Mă vor vedea pe deplin cu tine.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 12 februarie 1998)

Au trecut de atunci mai bine de 12 ani (o clipă ceva mai mare) și pucioșii au rămas cu ochii în soare, așteptând să-L vadă pe Domnul venind pe norii cerului.