Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Păi se vede că ești necredincioasă, și ce să-ți mai fac dacă văd că cu cât îți arăt răul tu parcă dinadins și cu o plăcere nebună îl faci, în ciuda celor mai elementare logici, scriind cu trufie proorocii corectate, păi nu ți-am spus că nu-s corectate? Și văd că vrei să le corectezi tu!
|
Dacă ar fi numai
corectate, tot ar fi bine. Dar sunt unele proorocii pucioase de-a dreptul mincinoase. Iată una dintre ele:
Proorocie mincinoasă despre arhiereul Irineu Bistrițeanul (fost
superior al așezămintelor românești de la Ierusalim) care va fi avansat ierarhic la rangul de patriarh, în locul lui Teoctist (dar,
n-a fost să fie!):
“Fiule slujitor care ai fost trimis la Ierusalimul patimilor Mele! De aceea ai mers pe unde ai mers, ca să capeți ce trebuie să ai și să știi, ca să te pun conducător peste tot cultul bisericesc. Dumnezeu a avut voința Sa în tot pasul tău. Fiule, să nu Mă scoți afară din inimioară, să nu te desparți de lucrarea Mea, că vei fi la înălțime cu ea, dar așa cum știe Dumnezeu să lucreze. Eu voiesc să iei locul patriarhului, și ceea ce voiesc Eu, se va împlini.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 10-10-1990)