03.04.2010, 06:07:56
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de flying
sophia nu prea dai dovada de sophia(intelepciune) se vede ca esti viclean ,nu cred ca esti ortodox ,sau poate esti ...doar cu numele .
ce ironie, vorbesti de dragoste ? unde-i "dragostea" ta ? in cuvintele:
da este foarte graitor ... faptul ca nu cunosti ce inseamna Biserica lui Hristos . poate esti doar un ateu care stie si el ceva despre ortodoxie si isi da cu parerea ...ca sa nu taca.
sa-ti spun ceva ce tu nu stiai : harul Duhului Sfant se afla doar in Biserica lui Hristos ,daca il da Domnul si la altii(in mod exceptional ,nu ca regula) ,nu stiu (si nu e treaba mea sa iscodesc) asta e voia Lui ,insa a spus clar Hristos :" Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește. "(Matei 12.30) ...si Hristos nu spune prostii ...Harul se da NUMAI prin Hristos . PUNCT.
si Eva a trait niste momente foarte placute, fiind in comuniune de iubire "frateasca" si dialog cu diavolul ,dar s-a trezit apoi dezbracata (impreuna cu Adam) de harul dumnezeiesc vezi sa nu patesti si tu la fel , crezand glasul vicleanului .
daca vrei viata usoara esti liber sa treci la alte biserici ,trupul se va bucura ,dar mantuire nu este...Hristos a spus clar :
"În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea. " (Ioan 16,33)
de ce respingi cuvantul lui Hristos si afirmi ca esti ortodox ?
la fraza asta te-ai dat de gol ca esti doar ateu viclean care spune ca de fapt nu exista Biserica Adevarata a lui Hristos si ca toate bisericile pot aduce mantuirea, daca omul e bun si iubitor ->iarasi il faci pe Hristos mincinos (asa cum a procedat si sarpele cu Eva contrazicand cuvantul lui Dumnezeu si incurajand-o cu "iubire" :"Nu, nu veți muri! Dar Dumnezeu știe că în ziua în care veți mânca din el vi se vor deschide ochii și veți fi ca Dumnezeu, cunoscând binele și răul". )
in tot ce spui il contrazici pe Hristos ...
oare exista atei ortodocsi ? :)
PS: sper ca esti doar un tanar infatuat ,decat un ateu viclean
DOAMNE AJUTA!
|
keep flying!...
Las-o tu pe Sophia in pace! Toate aceste amenintari pe care i le faci se vor intoarce ca un bumerang, nu uita!
|