Citat:
În prealabil postat de luminita-
daca te insori cu una usuratica nu faci nimic decat sa te murdaresti aiurea si sa renunti la posibilitatea de a-ti face o familie si in plus mai atragi si barfele apropiatilor ca stii cum se zice,,cine se aseamana se aduna"
in ziua de azi baietii vor fete cat mai multe si cuminti dar nu le merita..eu una sa fiu in locul fetelor nici nu as accepta pe unu care a avut pe cineva inaintea mea,lucru pe care il fac oricum
|
Sunt de acord cu ceea ce au spus toti mai sus. Din pacate nu cred ca m-am facut inteles luminita. Ai dreptate, nu m-as insura cu una usuratica, am vrut sa spun ca m-as insura cu una fosta desfranata. Pentru mine nu ar conta mare lucru asta, ar conta cum spun si altii, sa fie inteligenta si sufletista, si sa aiba puterea sa se schimbe in bine.
Insa ceea ce m-a surprins putin la postul tau e ceea ce ai spus de baieti, ca baietii vor cat mai multe fete si cuminti dar nu le merita. Cred ca gresesti aici; nu toti baietii sunt dinozauri sexuali si chiar daca ar fi, nu ar avea ei vina completa pentru asta! Eu cred ca sunt si baieti de treaba (asa ca mine

) pe care sunt multe fete sa nu ii merite.