03.04.2010, 18:34:18
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de sophia
Ti-am mai spus - voi anunta adminul dupa Pasti. Persisti in greseala si nu se mai poate. Oricat as vrea sa iert ca ortodoxa ce sunt, ma lovesti intr-una.
Si la fel faci cu toti cei de aici de pe forum.
In doua vorbe, din ceea ce scrii tu (in general), reise asa:
1. Totul este pacat - si diplomatia, si iubirea de oameni si tot, dar absolut tot.
Nu vezi decat raul in totul si in toti.
2. Toti suntem niste gunoaie, in afara de tine.
3. Te dai ca ai fost preot, dar batjocoresti oameni si nu pricepi nimic din ortodoxie, lucruri de baza.
Daca tu poti sa afirmi ca nu te intereseaza (si nici pe altii) suferintele si necazurile altora si trebuie numai sa dam cu bata in dreapta si in stanga, ca sa intre domle teoriile in capul unora...Nu ai fost preot si nu esti nici macar ortodox. Prin ceea ce esti si spui, nu esti ortodox.
4. Exact, asa cum spuneai ca a cerut Pavel este bine, si asta fac eu acum cu tine: iti spun pentru a nu stiu cata oara, in fata tuturor de aici: Gresesti fata de noi toti! Controleata-te te rog!
Imi stiu lipsurile si pacatele. Lasa-ma in pace!
Si acum inchei, ma duc sa-mi gasesc linistea, ca sa pot merge la Inviere.
Ceea ce se intampla acum aici este codita unuia negru care prin astfel de mesaje pe forum imi face rau si ma provoaca.Si numai mie.
Dumnezeu sa faca lumina aici si pace si sa alunge raul.
|
Nu ai inteles , ori nu ai vrut sa intelegi nimic din cuvintul meu . Treaba ta ! Dumnezeu sa te ierte !
|