View Single Post
Vechi 03.04.2010, 19:31:25
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 186. Falsuri pucioșești cu tâlc, supranumite „corecții” (III)

Viziunea însăși este un amalgam de imagini, obiecte și persoane care cu greu se interconectează într-o povestire credibilă. Vizionarul este unul dintre liderii pucioși, desigur (posibil Nicușor, căci el a mai avut asemenea “viziuni” incoerente). El vede pământul de sus în jos, și pe pământ o oază verde și trei cămile albe. Despre oază se spune că “oaza aceea verde este România, ce poartă în ea un izvor ascuns” .
Stupefiant este că la sfârșitul “viziunii” se spune că de fapt România era deasupra pământului, ca un glob mare strălucind, dar la care vizionarul privește “tot în jos”: Privind iarăși în jos, am văzut în loc de pământul cel verde un glob mare strălucind pe deasupra a tot pământul, și scria pe el: România.

Dat fiind că singurul glob mare care strălucește deasupra a tot pământul este Soarele, deducem că România se mutase în soare, să fie mai la căldurică. Cel mai greu este de înțeles cum, privind în jos, poți vedea ceva care este deasupra. Dar în astfel de “viziuni schizo”, totul pare posibil.

5.5. Liderii pucioși au primit în aceeași zi și o viziune în care patriarhul Teoctist primește de la “un om minunat” cartea “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa”. Omul minunat ar trebui musai că este Însuși Iisus Hristos, căci i se adresează patriarhului cu un îndemn care nu poate veni decât de la Hristos: “Eu sunt Cuvântul […]. Nimeni nu poate să Mă tăgăduiască [...]” . Nu știm dacă viziunea s-a mai și împlinit, adică dacă Teoctist a primit de la Hristos cartea de căpătâi a pucioșilor; cert este că patriarhul, până la moartea sa, nu a dat un alt curs Bisericii Ortodoxe, așa cum i se ceruse prin viziunile de la Pucioasa:

Am văzut la ușa părintelui patriarh bătând cineva, și când el a deschis, a intrat un om minunat, cu o carte albă în brațe. Am voit să văd ce scrie pe carte, și scria pe ea: "Cuvântul lui Dumnezeu în România". Cel ce purta cartea i-a spus părintelui patriarh:
"Deschide și citește și vezi, și închide apoi pecețile până la vremea împlinirii cuvântului. Eu sunt Cuvântul, și adevărat este cuvântul acesta, cu care vin spre tine. Nimeni nu poate să Mă tăgăduiască, fiindcă voi fi împlinitor. Aceasta este o taină pecetluită. Nimănui să nu spui, până se vor împlini cele scrise în acest sul.
Părintele patriarh rămase cu un sul în mână; a scris pe el: Amin!, și sulul a fost luat de vânt în sus, spre cer”.(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” ; fragment din mesajul datat la 29 mai/11 iunie 1991)

5.6. Vedenia cu Tatăl și cu Sfântul Petru care s-au deghizat în cerșetori

“…Să vă spun ceva: a coborât Tatăl cu sfântul Petru ca să cerceteze poporul dintr-un sat. A luat-o de la prima casă și s-au făcut cerșetori. Nimeni nu i-a primit, nici preotul din sat. Nu i-a primit, pentru că nu era nimeni cu pregătire de Dumnezeu. Și am mers așa în tot satul, am bătut la poarta unei case sărăcăcioase. Acolo era o femeie văduvă, cu trei copilași: “Eu vă primesc, dar n-am nimic de mâncare, căci ca să adorm copiii, am luat o balegă și am băgat-o în sobă și am mințit, ca să se culce până se coace turta din sobă”. Dar Eu i-am spus: “Femeie, scoate turta din sobă, că nu e balegă”.
La grăirea Noastră femeia s-a dus și a scos turta, dar era o pâine frumoasă și rumenă. Atunci femeia a înțeles că Acela nu era altcineva decât Dumnezeu. Și am zis: “Femeie, scoate trei porții de pâine, egale, și dă întâi la cei trei copii”.
Dar cel mic a început a plânge, ca lui să-i dea porția mai mare. Și am zis: “Femeie, acesta are în el duhul lăcomiei”.
După aceea, am dat femeia afară și i-am zis: “Vezi movila aceea mare? Iei pe cei doi copii și te duci cu ei, și când vei ajunge acolo, să te uiți înapoi spre sat să vezi ce e”. Și a zis femeia: “Doamne, dă-mi voie să-l iau și pe cel mic, că mi-e milă de el!”. “Ia-l!” i-am zis. Și când a ajuns acolo la movilă și s-a uitat înapoi, tot satul s-a scufundat sub pământ; numai turla bisericii se mai vedea un pic. Tot satul a dispărut, și a rămas o baltă mare pe tot întinsul satului, o baltă albă. Acest sat e lângă Brăila, și întâmplarea a fost în zilele voastre. (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” ; fragment din mesajul datat la 15/28 februarie 1988)

5.7. Vedenia liderului pucios Nicușor cu “Masa Tăcerii”

Verginica a decedat în anul 1980. Zece ani mai târziu, într-o “vorbire” de noapte, spiritul Verginicăi îl provoacă pe Nicușor să dezvăluie secretul că ei doi au adesea dialoguri tainice, iar Nicușor primește vedenii de la spirit (de fapt, era o spirită). Nicușor e somat de către spirită ca să dezvăluie tuturor arătarea pe care a primit-o el, cu o copie după “Masa Tăcerii” a lui Bâncuși, cea înconjurată de scăunele de piatră, și cum a întrebat-o pe ea (pe spirita mămicăi Gigi), rugând-o să-i spună “ce este aceasta”:

“Se sfărâmă porțile iadului! Ies la lumină cei ce așteaptă de veacuri […] Coborâți-vă cu dragostea toată în iad, măi iubiții mei […] Nu se mai aude decât geamăt de satană și glas de bucurie și mâini întinse în sus să fie apucate și trase afară, că nu mai vreau nepricepere de la voi, căci masa tăcerii se crapă pe mijloc și de acolo se strigă spre voi după ajutor. Că i-am arătat copilului meu și să știe el că nu e masa tăcerii pe care o știți voi, ci e locul așteptării celor ce sunt acolo sub ea. Și mâna pe care a văzut-o el că se ridica în sus, era rugăciunea celor ce vă așteaptă pe voi, cei de pe pământ, să le deschideți lor mormintele iadului.
Nicușor, ia vorbește tu cu mine, ca să știe toți din casă că noi vorbim amândoi. Ia spune tu ce ți-am arătat eu ție.
Am văzut masa tăcerii, și de jur împrejur scăunele de piatră, și din masă o mână ieșită afară, cu degetele retezate și împietrite de vreme. Și am vrut, că am crezut că e cineva dedesubt care cere ajutor, și am apucat să trag de mână în sus. Trăgeam, și era lungă, lungă, mâna. Eu așteptam să iasă cineva cu totul de acolo, dar mâna nu se mai termina să iasă. Și am întrebat-o pe ea: “Ce este aceasta?”
Măi mămică, acum ați văzut ce este. Scăunelele din jurul mesei îi așteaptă pe ei să iasă să facă pe ele primul popas în drumul spre înviere. Iată, a venit ziua să înțelegeți taina cea mare care este scrisă în Scriptură, că voi, cei vii, nu veți lua-o înaintea celor adormiți, și numai după învierea lor, într-o clipeală de ochi, la trâmbița de apoi, voi vă veți schimba pentru fericire, și trupul tuturor va fi fără de stricăciune în veci de veci, și veți împărăți și asta va fi plata cea mare.
Măi copii, mai puteți voi dormi?” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” ; fragment din mesajul datat la 11/24 august 1990)