View Single Post
Vechi 03.04.2010, 19:40:44
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 186. Falsuri pucioșești cu tâlc, supranumite „corecții” (IV)

5.8. Vedenia liderului pucios Nicușor cu “Coloana Infinitului”

Într-o altă “vorbire” din anul 1990, spirita Verginicăi (mama Gigi) îl provoacă din nou pe Nicușor să-și facă publice vedeniile. Ea nu vine singură din lumea de dincolo, ci vine cu un altul, cu un spirit proorocitor al tainelor de la Noul Ierusalim. Spirita Verginicăi dezvăluie taina că spiritul adus cu ea din lumea de dincolo este spiritul lui Constantin Brâncuși, care a fost și el prooroc în viața lui. Șfântul Prooroc Constantinbrâncuși a proorocit prin Coloana Infinitului începutul “lucrării” de Nou Ierusalim de la Pucioasa:

– Nicușor, copil care mă asculți! Fiindcă mă asculți, de aceea îți spun ce să faci. Fiindcă faci, mămică, de aceea lucrez prin mânuța ta și prin inima ta și prin credința ta. Fiindcă tu mă asculți, mămică, de aceea eu ți-am spus că nu e greu cu mine și nu e rău cu mine, și tu nu ești niciodată fără mama Gigi.
Știi de ce am venit cu acela despre care ți-am dat cuvânt să-l treceți aici? El a proorocit tainele de la voi , și voi le lucrați acum. El a arătat pe poporul meu cel de acum, și pe cel ce va fi să fie al meu prin voi, mămică. Ai văzut de două ori la rând începutul cel care trebuie să crească prin mânuțele voastre, că voi sunteți niște meșteri ai Ierusalimului acesta nou al Domnului. Ai spus tu cum ai primit înțelesul celor ce ți se aduc?
Am înțeles. Coloana Infinitului, lucrată de Constantin Brâncuși, când m-am uitat în mână ce aveam. Aveam în mână rămase din prescură două sau trei forme, așezate una peste alta, așa cum sunt reprezentate în stâlpul care poartă denumirea de Coloana Infinitului, și am primit să înțeleg că trebuie să lucrăm pentru acest popor proorocit și că acela care a lucrat aceste reprezentări de taină este prooroc.
O, mămică, măi copilul meu, voi numai să vreți cu mine, că niciodată nu s-au lucrat taine mai mari ca acestea ce se lucrează azi cu voi, și toți cei câți au fost prooroci pentru vremea de azi vă așteaptă cu împlinirile, ca să se bucure de munca lor. Începutul ce ți s-a arătat în mânuță, acesta este începutul Noului Ierusalim(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” ; fragment din mesajul datat la 11/24 septembrie 1990)

Acum se poate deduce fără efort că și opera de artă a Șfântului Prooroc Constantinbrâncuși intitulată “Masa Tăcerii” a fost tot o proorocie privind “lucrarea” de la Pucioasa.

6. Un alt text care “se evaporă” pur și simplu în ediția a doua a cărții este următorul:

”… Eu am puterea și am în fiecare din voi, dacă Mă lăsați pe Mine să fac ce am de făcut cu voi. Dar trebuie să înțelegeți că planul lui Dumnezeu este bine întocmit și nu poate lucra după placul fiecăruia, nu se poate căuta la plăcerea cuiva, pentru că nu se poate strica nimic acum din planul cel bine întocmit de Sfânta Treime…” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” ; fragment din mesajul datat la 3 noiembrie 1990)
Cauza? Din nou, o afirmație inacceptabilă, chiar eretică, și care nu mai putea rămâne la vedere: aceea că Dumnezeu cel Atotputernic are putere în om numai dacă este lăsat de om ca să aibă El putere în om. Se face confuzie aici între puterea lui Dumnezeu și voința Lui. În realitate, Dumnezeu poate oricâte voiește, dar nu voiește să facă oricâte poate. Îndelunga Lui răbdare cu omul nu trebuie considerată ca o slăbiciune, așa cum o prezintă Cuvântul de la Pucioasa. După teoria pucioșilor, Dumnezeu ajunge la cheremul omului și se roagă de om ca să-I îndeplinească el planurile, “cele bine întocmite de Sfânta Treime”. Pe de altă parte, după ce afirmă că trebuie lăsat de om ca să poată face ceea ce El voiește, Dumnezeul Pucios revine imediat, contrazicându-se: nu se poate face nimic după placul omului, iar planurile lui Dumnezeu nu se pot strica. Panseurile eretice și contradicțiile din acest text l-au făcut indezirabil ca să poată să mai reziste în ediția a doua a cărții.

O altă categorie o constituie textele reintroduse. Acestea, deși apăreau în manuscrisele pucioșești, fuseseră suprimate cu grijă în prima ediție, deoarece la data aceea (anul 1995) dezvăluiau lucruri incomode, pe care liderii pucioși încă nu doreau să le facă publice. De regulă, ele se refereau la unele dezordini, tensiuni sau stări de lucruri care nu făceau cinste „poporului” pucios, iar pe vremea aceea liderii pucioși căutau cu orice preț a-și construi spre exterior o imagine idilică despre viața și apucăturile adepților lor. Trecând anii, ei au ajuns la concluzia că nu mai are rost să-i cocoloșească pe cei greșiți care continuă să-i ignore sau să-i disprețuiască pe lideri, ci e mai bine să li se facă publică opțiunea lor de răzvrătiți, ca să le fie rușine.

Să ilustrăm aici doar două exemple de asemenea texte, suprimate în ediția din 1995, dar reintroduse tiptil în ediția din 2006.

1. În primul exemplu, o bună parte din „poporul” pucios era dovedit a fi neîmplinitor al „profețiilor” Verginicăi. Despre acești creștini se dezvăluia că „au lepădat cele așezate pentru acum” și de aceea nu se mai pot bucura de serbarea de Paști alături de cei care au rămas fideli liderilor pucioși după moartea Verginicăi. Ei n-au vrut să împlinească cele profețite, au scuipat peste așezarea cerută pentru vremea în care s-a ajuns și au scuipat pe Cuvintele pucioșești aduse la iveală pentru ca să fie împlinite. De aceea, lor li se promite o pedeapsă exemplară, care să-i sperie pe cei care ar mai îndrăzni să facă la fel ca ei. Casele lor vor fi zguduite și în carnea trupului lor se va scormoni:

“Nu te lua după cei din poporul Meu care n-au vrut să împlinească cele profețite încă din vremea trupului lui Verginica. Eu ți-am spus azi că este cel mai frumos și cel mai sfânt Paști și cea mai sfântă zi de înviere din viața ta cu Mine, măi Israele. Vorbesc de cei care n-au lepădat cele așezate pentru acum, pentru de acum înainte până la arătarea Mea pe nori, tată. Acum rămâne să văd ce să fac cu cei ce au scuipat peste așezarea cerută pentru vremea în care suntem ajunși cu veacurile cerului. Eu, Domnul, Îmi voi aduce aminte de toți cei ce au numele rostit de cer prin această profeție, și voi scormoni și în carne și în piatră, și voi zgudui toate casele de creștini care au peste ele mărturia acestei profeții, și voi pune întrebarea: „De ce ai părăsit pe Domnul, tu, casă a lui Israel, și ca să te închini la idolii trupului tău și ai veacului cel rău?“. Îi voi întoarce cu fața la Mine pe toți cei care au auzit de la Domnul și au scuipat pe cuvintele aduse de Mine pentru ca să fie împlinite, că le-am adus ca să trăiască în voi, copii ai acestei profeții.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” ediția 2006; fragment din mesajul datat la 18 aprilie/1 mai 1994)

Este evident că asemenea taine nu erau deloc de făcut publice la vremea aceea, în anul 1995, an de campanie publicitară intensă pentru slava Noului Ierusalim, deoarece asta ar fi întunecat serios “poleiala firmei”.

2. Al doilea exemplu de text suprimat în 1995 și reintrodus în 2006 ne arată că fenomenul răzvrătirii din “poporul” pucios era încă în toi. De aceea se cerea o cernere rapidă și energică a celor fideli și separarea lor de cei “neascultători cu cerul”, leneși, cârtitori și zăbavnici în “necredință”:

Cei ce nu vor să asculte cu cerul, să se dea de-a stânga, dar cei ce se dăruiesc pentru lucru și pentru ascultare la lucru, aceia să treacă de-a dreapta și să lucreze și pentru cei leneși, pentru cei ce zăbovesc în necredință și în cârtire și în neascultare.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” ediția 2006; fragment din mesajul datat la 18 aprilie/1 mai 1994)