Nu, nu era dar nu m-ar fi mirat daca vreun preot ar fi venit cu asa o idee (am dat acest exemplu tocmai pentru acuzatia facuta parintelui ca a legat-o pe fata pe care o consider cumva nefondata avand in vedere ca exista situatii cand acest lucru e singurul mod in care se poate actiona). Eu nu cred ca duhurile astea sunt asa umblarete si ca uneori se confunda treburile iar Biserica nu a luat nici o masura in acest sens. Adica nu a criticat (sau cel putin nu cunosc) pe care care practica acest tip de slujbe, exorcizari etc. Pana la urma parintele a facut ceea ce l-a invatat Biserica nu? Caci scrie undeva un anumit tip de demoni ies numai cu post aspru si rugaciune. Poate parintele o fi crezut ca fata e vizitata tocmai de astfel de duhuri.
Cat despre vizita celor rai prin casa nu cred ca trebuia sa va lege pe voi ci ca ar fi trebuit sfintita sau cine stie ce fel de rugaciuni se fac in acest caz
Dar daca ati fi fost voi cele bantuite ..... Din cate stiu persoanele demonizate nu stau la slujbe de buna voie.
Oricum nu m-ai suparat cu nimic dar daca citeai cu atentie intrebarea nu isi avea rostul. Ciudat ca pe de o parte sustii practica exorcizarii dar pe de alta nu prea pari incantata de a fi legata in caz de bantuire
|