Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 09.04.2007, 12:21:12
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Calator,inainte sa scriu cele ce urmeaza,specific ca,eu nu il judec pe Parinte si nu am de gand sa o fac,iar,daca imi scapa vreo afirmatie nefondata vizavi de el, asa sa ma ierte Dumnezeu caci nu trebuie sa judecam pe aproapele noi,cei fara autoritate, caci cum judecam pe aproapele asa ne va judeca DUMNEZEU sau, mai bine zis,am si fost judecati.Tocmai am urmarit azi noapte reluarea unei emisiuni de pe OTV care a fost transmisa pe DDTV,emisiune a lui DAN DIACONESCU.Posesiuni ale duhurilor necurate exista, fie ca accepti ideea fie ca nu o accepti,problema e a ta si te priveste numai pe tine direct si personal.Cauta la www.ortoxtv.com/filme-video/despre-demonizati.php si o sa asculti si parerea unui Preot cu experienta in domeniu.Eu,cand ti-am spus ca am vazut si auzit cum se manifesta,crezi ca am ceva de castigat sa te mint sau sa vorbesc de la mine?Parintele,DUMNEZEU stie mai bine, nu a vrut catusi de putin sa o omoare a fost totul din lipsa de precautie,din imprudenta si pt.ca nu a avut alte ajutoare+ ca nu s-a consultat cu vreo autoritate bisericeasca de la care trebuia sa ia binecuvantare si imputernicire de la Episcopul locului,in astfel de cazuri trebuie obligatoriu sa fie mai multi preoti sau inalti Prelati, ca uite unde se ajunge,a cazut toata vina si capra pe Parinte care este acum tapul ispasitor,ceilalti s-au spalat pe maini ca Pilat din PONT.Sa ne fereasca Dummnezeu sa scriem altceva decat este,eu nu intentionez asta, caci dam explicatii LUI DUMNEZEU pt.fiecare cuvant scris sau spus.