Citat:
Īn prealabil postat de NTatiana
@andreicozia: nu, e adevarat vestul Europei nu ne-a cerut niciodata sa le aparam granitele sau valorile in fata navalirilor tatare sau turcesti ...dar daca ai fi invatat istorie cat de cat ai fi auzit profa de istorie spunand in clasa : Noi, Romanii le-am cerut ajutorul in nenumarate randuri celor din vest sa ne dea o mana de ajutor sa ne aparam si le-am aratat primejdia care ne pastea pe noi dar era o amenintare si ptr. ei daca invaziile turcesti ar fi trecut de ''bariera'' Carpati !!! dar ei nu au inteles niciodata sa se alieze cu noi , sa ne trimita intariri si sa isi aduca si ei cu ceva contributia la apararea Crestinismului si a teritoriilor Europene locuite de Crestini ...dar pun pariu ca Romano-Catolicii in infumurarea lor nici nu ne considerau pe noi Ortodocsii Crestini !!! asa ca ...sa ne fie invatatura de minte : ''Pe cine nu lasi sa moara NU TE LASA SA TRAIESTI !!!'' ......daca ar fi stiut stramosii nostri acum cateva sute de ani ca o sa ajungem in sec. 21 sa cersim pe la ''usile'' vesticilor ne-ar fi scuipat si si-ar fi avortat pruncii de rusine ca urmasii lor vor fi ajuns asa amarati si nenorociti si ar fi ales sa vanda ei Romania turcilor din capul locului ca sa fie siguri ca nu o vor vinde urmasii lor celor care le-au refuzat orice alianta si orice ajutor armat pentru a-i ajuta in aparare !!! daca ne vad acum din Ceruri in ce hal suntem si cum ne vindem tara cred ca se rasucesc in morminte si ne blesteama !!!
|
dar ei nu au inteles niciodata sa se alieze cu noi
"Dialog" intre o furnica si un tigru bengalez:
Furnica:
- Mai tigrule bengalez! Daca nu te aliezi cu mine ti-oi rupe coada.
Tigrul Bengalez:
- Cine e acolo? Cineva a spus ceva?
@