06.04.2010, 10:27:34
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de mm
1. Sunt atatea fete/femei singure, care-si vad de treaba, incat chiar nu inteleg de ce un barbat ar lua de nevasta o (fosta) desfranata. Nu invocati chestia cu iubirea aproapelui, "indiferent de cat e de murdar" etc. Asta e dragoste fata de oameni in general, adica nimeni nu trebuie sa urasca pe nimeni, indiferent de ceea ce face. Dar de aici si pana la a construi o viata alaturi de o (fosta) desfranata e cale lunga.
2. Desfranarea, dupa parerea mea, e de doua feluri, ambele incalificabil de grave. Prostitutia - amorul pe bani - practicata din comoditate (e cea mai simpla cale de a face bani multi, de ce sa mearga sa aiba grijaj de un batran, de un copil, de ce sa spele pe jos, mai bine recurg la smecherii din astea) si al doilea tip este desfranarea de viciu. Acele femei care se dau multora, tuturor, nu pentru bani sau favoruri, ci pur si simplu pentru ca au in ele o pofta nestapanita.
Ambele sunt de evitat, in opinia mea, de femeie. Barbatii gandesc altfel si cad mai usor in diverse capcane, deci s-ar putea sa ma contrazica. Imi permit la final o mica gluma, spusa de un vechi prieten: "Sigur ca am mancat si eu din acea prajitura buna, dar am mancat la cofetarie, nu am luat-o acasa".
|
Maria Magdalena a fost o desfranata care apoi a ajuns o sfanta.Oare Iisus Hristos,Cel caruia spuneti ca vreti sa ii urmati,a alungat-o?Oare nu a primit parerea ei de rau si lacrimile cu bratele deschise?Daca Fiul lui Dumnezeu a facut asta,noi de ce am avea trufia sa damnam si sa alungam dintre noi astfel de persoane?
|